Το θέλουν πιο πολύ – VIDEO

Καρένιο Μπούστα και Τζόνσον ξεπέρασαν τα δύσκολα εμπόδια και θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά του Winston-Salem Open

Aπό ένα σημείο και μετά, μετράει ποιος το θέλει πιο πολύ…

Το τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας πριν το US Open, δεν αποτελεί και το καλύτερο δείγμα γραφής ενόψει Νέας Υόρκης αφού αρκετοί είναι οι τενίστες που δεν ρισκάρουν και δείχνουν μεγάλη διάθεση…

Ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία και δείχνει μεγάλη επιθυμία να πανηγυρίσει τον 4ο τίτλο της καριέρας του και πρώτο τη φετινή

σεζόν, στη σπουδαία νίκη με 6-3, 6-4 επί του ανερχόμενου Χίον Τσουνγκ για τα προημιτελικά του Winston-Salem Open.

“Αν συνεχίσω να παίζω έτσι, θα κερδίζω πολλά παιχνίδια. Νομίζω ότι ο αντίπαλός μου έπαιξε πολύ καλά σήμερα” είπε ο 27χρονος Ισπανός, Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης που πέρυσι τον Νοέμβρη μπήκε για πρώτη φορά στο Top10 της ATP (No10).

Στα ημιτελικά της ATP 250 διοργάνωσης, ο Καρένιο Μπούστα θα αντιμετωπίσει το Νο8 του ταμπλό, Στιβ Τζόνσον που έδειξε επίσης μεγαλύτερη διάθεση να πάρει τον αγώνα απέναντι στο Νο3 του ταμπλό, Κάιλ Έντμουντ.

Ο 28χρονος Αμερικανός, χρειάστηκε μόλις 64 λεπτά για να φτάσει στο επιβλητικό 6-1, 6-2 επί του Νο1 της Βρετανίας, σώζοντας και τα τέσσερα break point που δημιούργησε στο ματς ο Έντμουντ.

Στον άλλο ημιτελικό, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ που είναι πιθανός αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά νωρίς στο US Open, θα αντιμετωπίσει τον Τάρο Ντάνιελ.

Ο 22χρονος Μεντβέντεφ, Νο57 στον κόσμο, επικράτησε 7-6(4), 6-4 του Ράιαν Χάρισον ενώ ο Ιάπωνας επέστρεψε από σετ κάτω, κερδίζοντας με 4-6, 6-2, 6-1 τον Χιλιανό, Νίκολας Γιάρι.

“Ήταν σπουδαίο ματς για μένα. Έπαιξα πολύ καλό τένις. Πάντα μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο, όμως σήμερα ήμουν πολύ σταθερός” είπε ο Ρώσος ο οποίος θα αγωνιστεί στον 4ο ημιτελικό της καριέρας του και πρώτο μετά τον Ιανουάριο, όταν κέρδισε τον πρώτο του ATP τίτλο, στο Σίδνεϊ.

Οι ημιτελικοί του Winston-Salem Open
Μεντβέντεφ-Ντάνιελ
Τζόνσον-Καρένιο Μπούστα

WINSTON-SALEM OPEN DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Το θέλουν πιο πολύ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα