Τα προγνωστικά Μπέκερ και Βιλάντερ ενόψει US Open!

Δυο από τους σπουδαιότερους τενίστες στην ιστορία, και νυν αναλυτές του Eurosport, οι Μπόρις Μπέκερ και Ματς Βιλάντερ, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Αμερικανικού Όπεν παρέθεσαν τις απόψεις τους για τους αθλητές οι οποίοι σύμφωνα με τους ίδιους, θα ξεχωρίσουν στην διοργάνωση φέτος!

Μόλις τέσσερις ημέρες πριν την έναρξη του Αμερικανικού Όπεν και τα προγνωστικά για τους νικητές στο ανδρικό ταμπλό δίνουν και παίρνουν, τόσο από αναλυτές, όσο και από απλούς φιλάθλους.

Οι Μπόρις Μπέκερ

και Ματς Βιλάντερ, οι οποίοι και φέτος θα δώσουν το παρών στο δυναμικό του Eurosport για την κάλυψη και την ανάλυση των αγώνων του τελευταίου Grand Slam της χρονιάς, εξέφρασαν τις απόψεις τους με βάση τα σημερινά δεδομένα, έχοντας λίγο-πολύ “σταμπάρει”, τους ίδιους διεκδικητές του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Μπόρις Μπέκερ: “Στη Νέα Υόρκη, για μένα το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου είναι ο Ράφα Ναδάλ. Διανύει μια φοβερή χρονιά, είναι Νο1 στον κόσμο, κατέκτησε τον τίτλο στο Τορόντο πριν δυο εβδομάδες και πραγματικά είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Αμέσως μετά τον Ναδάλ, θεωρώ πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το δεύτερο φαβορί για τον τίτλο. Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό τα τελευταία δυο χρόνια, όμως δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε την αξιομνημόνευτη πορεία του στο Wimbledon, και την κατάκτηση του τίτλου στο Σινσινάτι.

Μετά τον Τζόκοβιτς, νομίζω ότι ο Φέντερερ, αν και δεν βρίσκεται σε top φόρμα, είναι το τρίτο φαβορί για το τρόπαιο. Το κοινό στη Νέα Υόρκη θα τον υποστηρίζει, οπότε είναι σίγουρα ένα από τα φαβορί.

Θέλω επίσης να σημειώσω τα ονόματα των Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, οι οποίοι φέτος κάνουν και οι δυο πολύ καλή σεζόν και έχουν τις δικές τους πιθανότητες να τα πάνε καλά”.

Ματς Βιλάντερ: “Νόβακ Τζοκοβιτς και Ράφα Ναδάλ είναι κατά τη γνώμη μου τα δυο μεγάλα φαβορί για τον τίτλο. Δεν είμαι σίγουρος για το αν μπορούμε να τοποθετήσουμε τον Φέντερερ στο ίδιο γκρουπ με τον Νόλε και τον Ράφα.

Δεν νομίζω επίσης πως ο Νόβακ έχει επιστρέψει για τα καλά στην κορυφαία του απόδοση, όμως σίγουρα τον εξιτάρει ακόμη μια νίκη σε Grand Slam, προκειμένου να πλησιάσει ακόμη πιο πολύ τους Φέντερερ και Ναδάλ στην μάχη για τον κορυφαίο όλων των εποχών.

Όταν βλέπω τον Τζόκοβιτς να αγωνίζεται τώρα, νομίζω πως δεν παίζει όπως πριν τον τραυματισμό του. Είναι διαφορετικός, εμφανίζει μια διαφορετική ωριμότητα στο court, μου φαίνεται να είναι πιο ψύχραιμος και ήρεμος, μέσα κι έξω από αυτό. Για αυτό και νομίζω πως είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, με τον Ναδάλ να έρχεται κοντά του, στην 2η θέση”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τα προγνωστικά Μπέκερ και Βιλάντερ ενόψει US Open! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα