Το πρόγραμμα του “Ντέλπο” για το χώμα

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο έκανε γνωστό το καλεντάρι του για τον μήνα Μάιο και την clay court season που έρχεται. Ο Αργεντινός κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter φωτογραφία με αυτό…

Ο πιο φορμαρισμένος τενίστας του 2018, Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, ανακοίνωσε μέσω των social media το πρόγραμμά του για την φετινή clay court season, στην οποία θα πάει ως Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ και έχοντας κατακτήσει ήδη δυο τίτλους μέσα στη χρονιά.

Ο Αργεντινός

“Πύργος του Ταντίλ” επιβεβαίωσε ότι ακούγονταν, για το ότι δεν θα αγωνιστεί στα πρώτα τουρνουά της χρονιάς στο χώμα και ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Μαΐου στο οποίο υπάρχουν μόλις τρεις διοργανώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο “Ντέλπο” θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Μαδρίτη, ενώ θα συνεχίσει στην Ρώμη, πριν το “κλείσιμο” της χωμάτινης περιόδου στο Παρίσι, αγωνιζόμενος στο Roland Garros.

Αυτό σημαίνει πως εκτός του Monte Carlo Masters δεν θα παίξει ούτε σε κάποιο τουρνουά της Βαρκελώνης ή του Εστορίλ, όπως είχε ακουστεί αρχικά από ανθρώπους που είναι κοντά στον 29χρονο πρωταθλητή.

Ιδού η δημοσίευση του Ντελ Πότρο στο Twitter:

Hola a todos! Les comparto mis próximos torneos. Nos vemos pronto!!

Here’s my schedule for the clay season. See you soon!! pic.twitter.com/kbiboFFadf

— Juan M. del Potro (@delpotrojuan) 10 Απριλίου 2018

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το πρόγραμμα του “Ντέλπο” για το χώμα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα