Λεπτομέρειες για την συνεργασία “Νόλε”-Βάιντα

Ο Μαριάν Βάιντα θα είναι ο άνθρωπος που θα καλεστεί να επαναφέρει στις επιτυχίες τον Νόβακ Τζόκοβιτς φέτος, μετά και την κακή έναρξη της σεζόν, ποιος όμως θα είναι ακριβώς ο ρόλος του στο τεχνικό επιτελείο του Σέρβου ; Διαβάστε αναλυτικά…

Μπορεί ο ίδιος ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ή ο Μαριάν Βάιντα, να μην έχουν τοποθετηθεί δημόσια ακόμη για την επανένωσή τους και την συνεργασία που πρόκειται να έχουν στην συνέχεια της σεζόν, ως παίκτης-προπονητής, όμως άλλα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Σέρβου πρωταθλητή, έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για την μορφή με την οποία ο Βάιντα θα βρεθεί στο πλευρό

του “Νόλε”.

Πιο συγκεκριμένα, όπως διαρρέει άνθρωπος από την πλευρά του Τζόκοβιτς, ο 53χρονος Βάιντα δεν αναμένεται να είναι full-time coach του Σέρβου! Ο Βάιντα μπορεί να επιστρέφει στο box του 29χρονου έχοντας όρεξη κι ενέργεια για να τον βοηθήσει στην συνέχεια της σεζόν, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι μαζί του παντού.

Όπως φαίνεται η συμφωνία των δυο πλευρών, έχει γίνει αρχικά για να συνεργαστούν στην χωμάτινη περίοδο που έρχεται, με πρώτο σταθμό του Τζόκοβιτς το Μόντε Κάρλο την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ, όπως ακούγεται δεν έχει ειπωθεί ακόμη κάτι για το μέλλον της επανένωσης αυτής, μετά το Γαλλικό Όπεν.

“Θα κάνουν ένα βήμα την φορά. Ο ρόλος του Βάιντα αυτήν την φορά θα είναι να στηρίξει ψυχολογικά περισσότερο τον Τζόκοβιτς και λιγότερο μέσα από τις προπονήσεις και την προετοιμασία, για την επικείμενη clay court season.”, αναφέρουν μεταξύ άλλων άνθρωποι κοντά στον Σέρβο τενίστα.

Από την πλευρά τους, οι ατζέντηδες του Τζόκοβιτς κάνουν γνωστό πως ο Βάιντα ναι μεν έχει επιστρέψει χαρούμενος στο τένις μετά από έναν χρόνο αποχής, αλλά δεν σκοπεύει να αφιερώσει όλη του τη ζωή ξανά σε αυτό, θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά του και τα συνεχόμενα ταξίδια δεν καθιστούν εφικτό αυτό.

Ο Τζόκοβιτς είναι χαρούμενος που βρίσκεται δίπλα στον Βάιντα, δουλεύουν τέλεια μαζί και τα πηγαίνουν καλά μέσα κι έξω από τα courts, αλλά το μέλλον της συνεργασίας αυτής, είναι κάτι που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα και είναι εν μέρη… μετέωρο.

Η ανακοινώσεις για την επανένωση των δυο ανδρών αναμένονται να γίνουν λίγο πριν το τουρνουά στο Μόντε Κάρλο την ερχόμενη εβδομάδα, αφού εκεί, ο Μαριάν Βάιντα θα είναι κανονικά στο box του Σέρβου, όπως λέγεται.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Λεπτομέρειες για την συνεργασία “Νόλε”-Βάιντα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα