Δεν πονάει ο Τιμ – Πάει Μόντε Κάρλο!

Ο Ντομινίκ Τιμ προπονείται εδώ και δέκα περίπου ημέρες χωρίς πόνο, όπως αποκάλυψε ο προπονητής του Γκίντερ Μπρέσνικ, με αποτέλεσμα να ταξιδέψει για το Μόντε Κάρλο, όπου θα αγωνιστεί στο Masters της ερχόμενης εβδομάδας!

Η επιστροφή του Ντομινίκ Τιμ στην αγωνιστική δράση είναι γεγονός. Την Πέμπτη ο Αυστριακός θα ταξιδέψει για το Μόντε Κάρλο, ώστε να αγωνιστεί κανονικά

την επόμενη εβδομάδα στο πρώτο Masters της χωμάτινης περιόδου.

Ο 24χρονος τραυματίστηκε στο Masters του Ίντιαν Γουέλς πριν μερικές εβδομάδες, όταν εγκατέλειψε το ματς του κόντρα στον Πάμπλο Κουέβας και έκτοτε αποσύρθηκε από το Miami Open λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Αν και η συμμετοχή του στα πρώτα τουρνουά της clay court season τέθηκε εν αμφιβόλω, ο Τιμ τελικά θα δώσει το παρών στο Μόντε Κάρλο, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο δεξί του πόδι και είναι έτοιμος για την συνέχεια της σεζόν.

Ο προπονητής του Ντομινίκ Τιμ, Γκίντερ Μπρέσνικ δήλωσε για τον Αυστριακό:

“Αρχικά, ο Ντομινίκ θα πρέπει να παίξει κάποια παιχνίδια για να βρει ρυθμό, δεν μπορούμε να πούμε από τώρα πως ο πόνος έχει φύγει τελείως και είναι 100% έτοιμο για το χώμα. Πάντως, εδώ και δέκα ημέρες προπονείται χωρίς προβλήματα, παρόλο που δεν σερβίρει αρκετά ακόμη.

Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι να παίξει μερικά σετ, να αγωνιστεί σε κάποιος αγώνες για να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Την Δευτέρα προπονήθηκε για τέσσερις ώρες και δεν πόνεσε ποτέ, αυτό είναι πολύ θετικό σημάδι, πιστεύω θα είναι απόλυτα έτοιμος για το Μόντε Κάρλο, στο οποίο θα αγωνιστεί.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δεν πονάει ο Τιμ – Πάει Μόντε Κάρλο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα