“Χαμός” στο Μαρακές!

Η πρώτη μέρα πλήρους αγωνιστικής δράσης είναι γεγονός στο χωμάτινο τουρνουά του Μαρακές με τα περισσότερα φαβορί να επικρατούν εύκολα ή δύσκολα των αντιπάλων τους!

Δώστε χώμα στο λαό!

Μπαίνουμε για τα καλά πλέον σε μία από τις ωραιότερες, τενιστικά και όχι μόνο, περιόδους της σεζόν και το 250ρι τουρνουά του Μαρακές στο Μαρόκο είναι η ιδανική “προθέρμανση” για τα σημαντικότερα τουρνουά που ακολουθούν στην κόκκινη επιφάνεια!

Ο Νο1 του ταμπλό, αυτήν την εβδομάδα, είναι ένας κλασικός χωματάς, ο Ισπανός Αλμπερτ Ράμος που ήταν φουριόζος στην πρεμιέρα του

συντρίβοντας τον Μαροκινό Αμίρ Αχούντα με 6-1, 6-2 για να προκριθεί πανεύκολα στον δεύτερο γύρο.

Ο συμπατριώτης του, επίσης χωματάς, Γκιγιέρμο Γκαρσία-Λόπεζ έκανε ένα εξίσου εντυπωσιακό ποδαρικό στο Μαρόκο επικρατώντας του Γάλλου Ελβίν Εμερί με 6-2, 6-2 ενώ την Ισπανική αρμάδα συμπλήρωσαν με νίκες και οι Καρμπάγιες Μπαένα με τον ανανεωμένο Πάμπλο Αντουχάρ!

Ο Καρμπάγιες Μπαένα μάλιστα, έκλεισε ένα πολύ δυνατό ραντεβού με τον Ζιλ Σιμόν στον δεύτερο γύρο ενώ θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στη σεζόν, στο χώμα του Κίτο, πανηγύρισε τον παρθενινό του τίτλο ATP!

Την κούραση της υπερπροσπάθειας στο τριήμερο του Davis Cup “πλήρωσε” προφανώς ο Γιαν-Λέναρντ Στρουφ που αποκλειστηκε από τον Ρώσο Αλεξέι Βατούτιν ενώ εκτός έμεινε και ο πολύ ντεφορμέ Αλεξάντερ Ντολγκοπόλοφ.

Τρίτη, 10/4: 1ος γύρος Marrakech Open

Arnaboldi (Italy) beat Dolgopolov (Ukraine) 6-3 6-3

Vatutin (Russia) beat Struff (Germany) 3-6 6-3 6-2

Basic (Bosnia) beat Haase (Netherlands) 4-6 6-4 7-5

Carballes Baena (Spain) beat Marterer (Germany) 6-3 6-1

Andujar (Spain) beat Ivashka (Belarus) 6-3 7-5

Bashilashvili (Georgia) beat Berretini (Italy) 7-6(2) 6-4

Garcia-Lopez (Spain) beat Hemery (France) 6-2 6-2

Ramos (Spain) beat Ahouda (Morocco) 6-1 6-2

MARRAKECH OPEN DRAW

Kώστας Αϊτάκης

The post “Χαμός” στο Μαρακές! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα