Δεν ξέρω πώς τα κατάφερα!

Με τη γνωστή του καλοσύνη και πραότητα, ο Νταβίντ Φερέρ δεν έχει ακόμα συνέλθει από το “μεθύσι” της νίκης κόντρα στον Φίλιπ Κολράιμπερ που τον μετέτρεψε σε ήρωα της σειράς κόντρα στη Γερμανία!

Στα 36 του χρόνια, ο τεράστιος μαχητής που λέγεται Νταβίντ Φερέρ εξακολουθεί να παραδίδει μαθήματα επαγγελματισμού, πάθους για αυτό που αγαπά, υπομονής αλλά και επιμονής στα δύσκολα!

Παρότι πολλοί έχουν εκφράσει την άποψη ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για τον βετεράνο τενίστα καθώς οι δύο του τελευταίες σεζόν στο τουρ δεν είναι στο επίπεδο των προηγούμενων, ωστόσο, ο Νταβίντ δηλώνει συνέχεια

“παρών” κλείνοντας τα αυτιά του σε όλες αυτές τις “σειρήνες”!

Περήφανος για την προσπάθειά του και έκπληκτος για το πώς κατάφερε να αποδράσει από το ασύλληπτο ματς κόντρα στον Φίλιπ Κολράιμπερ είναι ακόμα ο Φερού!

“Προσπάθησα να ξεχάσω γρήγορα την ήττα απ’τον Ζβέρεφ. Μίλησα με τον προπονητή και του είπα ότι θα είμαι πανέτοιμος την Κυριακή. Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Είναι τρομερό να παίζεις μπροστά σε συγγενείς και φίλους. Ηταν η πρώτη φορά που έπαιζα στη Βαλένθια! Ακόμα δεν ξέρω πώς τα κατάφερα! Ολα είναι πιο εύκολα όταν έχεις και τον Νο1 (Ράφα Ναδάλ) στην ομάδα!”ανέφερε περιχαρής ο Φερέρ!

Κώστας Αϊτάκης

The post Δεν ξέρω πώς τα κατάφερα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα