Το νεοσύστατο Argentina Open στην Κόρδομπα! – DRAW

19:42 3/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Στην Κόρδομπα της Αργεντινής εγκαινιάζεται φέτος η χωμάτινη διοργάνωση που φέρει το όνομα της πόλης στην οποία θα πάρουμε μια πρώτη γεύση από την “κόκκινη” επιφάνεια το 2019!

Ένα νέο event στο αντρικό τουρ θα ξεκινήσει αυτήν την εβδομάδα στην Κόρδομπα της Αργεντινής (4/2-10/2).

Όπως και τα υπόλοιπα τουρνουά της Λατινικής Αμερικής αυτής της περιόδου, η διοργάνωση διεξάγεται σε χώμα και θα πάρουμε μια πρώτη γεύση από τους “χωματάδες” του τουρ που επέλεξαν τη νεοσύστατη διοργάνωση σαν τον αγωνιστικό τους προορισμό αυτήν την εβδομάδα.

Και όντως το Cordoba Open δεν στερείται ονομάτων με

δύο Ιταλούς να ηγούνται του ταμπλό!

Ο λόγος για τον Φάμπιο Φονίνι και τον Μάρκο Τσεκινάτο!

Ο ιδιόρρυθμος Φονίνι, αλλά πάντα αξιόπιστος στην “κόκκινη” επιφάνεια, παίζει παραδοσιακά καλό τένις στη Λατινική Αμερική (κέρδισε πέρσι το Σάο Πάολο) και φαίνεται πως έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια καλή εβδομάδα στην Αργεντινή.

Ο 31χρονος τενίστας ξεκινά με bye τη διοργάνωση και αντιμετωπίζει έναν εκ των Μπέντενε-Μάρτερερ στον δεύτερο γύρο πριν ένα πιθανό ραντεβού με τον Πάμπλο Κουέβας στα προημιτελικά!

Μετά ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει καθώς ο τοπικός ήρωας Ντιέγο Σβάρτζμαν ή ο Άλμπερτ Ράμος είναι πολύ υπολογίσιμοι αντίπαλοι στα ημιτελικά.

Από την άλλη άκρη του ταμπλό, ο άνθρωπος που την περσινή περίοδο έκανε πράγματα και θαύματα στο χώμα με αποκορύφωμα την παρουσία του στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, Μάρκο Τσεκινάτο ξεκινά με bye αλλά μετά έχει δύσκολο ματς κόντρα στον φέρελπι Ισπανό Χάουμε Μουνάρ.

Λεονάρντο Μάγιερ είναι ο πιο πιθανός αντίπαλος στα προημιτελικά ενώ Πάμπλο Καρένιο Μπούστα ή Νίκολας Τζάρι είναι τα πολύ δυνατά ονόματα για έναν ενδεχόμενο ημιτελικό με τον Ιταλό.

CORDOBA OPEN DRAW – OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Το νεοσύστατο Argentina Open στην Κόρδομπα! – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα