Μπέρτενς η συλλέκτρια τίτλων! – VIDEO

19:13 3/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Τον όγδοο τίτλο καριέρας της πανηγυρίζει η Κίκι Μπέρτενς που επιβλήθηκε της Ντόνα Βέκιτς στον μεγάλο τελικό της Αγίας Πετρούπολης!

Μπορεί σε επίπεδο Grand Slam να μην έχει αφήσει όσο θα ήθελε το στίγμα της, ωστόσο, στα υπόλοιπα τουρνουά της WTA, η Κίκι Μπέρτενς είναι “τέρας” σταθερότητας και πλέον νικήτρια ακόμα ενός τίτλου στο τουρ.

Η 27χρονη Ολλανδέζα με την αλματώδη πρόοδο τους τελευταίους δώδεκα μήνες, επικράτησε της τρομερής, αυτήν την εβδομάδα, Ντόνα

Βέκιτς, με 7-6(2), 6-4 στον μεγάλο τελικό της σπουδαίας διοργάνωσης στη ρωσική πόλη.

Τίτλος υπ’αριθμόν οκτώ για την Μπέρτενς και τέταρτος από τις αρχές του 2018 και μετά, περίοδος που έχει συνδυάσει με τρομερές εμφανίσεις και άνοδο μέχρι και το No8 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Βέκιτς μπήκε με μεγάλη φορά στον φετινό τελικό έχοντας χάσει μόνο ένα σετ στην πορεία της μέχρι την Κυριακή αλλά η Μπέρτενς ήταν εκπληκτική στο ματς που έκρινε τον τίτλο.

Η ανατροπή που έκανε σε ένα, εν πολλοίς χαμένο πρώτο σετ από το 2-5 πίσω (με διπλό break) λέει τα πάντα για το πάθος της Μπέρτενς για την τελική νίκη που τελικά πήρε τη διαδικασία του tie break έχοντας ξεκάθαρα το μομέντουμ του αγώνα εκείνη τη στιγμή.

Το ματς ήταν ισορροπημένο και στο δεύτερο σετ με την Μπέρτενς να κάνει όμως εξαιρετικό τελείωμα στον αγώνα κερδίζοντας τα τρία τελευταία games και το σπουδαίο τρόπαιο ενός πολύ δυνατού τουρνουά.

Παρά την απώλεια του τίτλου, η Βέκιτς αποκόμισε πολλά θετικά στοιχεία αυτήν την εβδομάδα στη Ρωσία παίζοντας το καλύτερό της τένις εδώ και καιρό.

Άλλωστε, θα επιβραβευτεί από τη Δευτέρα, 4/2, με την άνοδο στο career high No25 της παγκόσμιας κατάταξης.

Κυριακή, 3/2: Τελικός Saint-Petersburg Open

Bertens (Netherlands) beat Vekic (Croatia) 7-6(2) 6-4

ST. PETERSBURG LADIES TROPHY SINGLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Μπέρτενς η συλλέκτρια τίτλων! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα