Τιπσάρεβιτς: “Θα τα σαρώσει όλα ο Νόλε!”

19:45 9/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο συμπατριώτης και καλός φίλος του Νόβακ Τζόκοβιτς, Γιάνκο Τιπσάρεβιτς, είναι πεπεισμένος ότι ο Νόλε θα σαρώσει τα πάντα σε επίπεδο τίτλων την επόμενη πενταετία!

Σε όλη του την καριέρα του, βρισκόταν στη “σκιά” του φοβερού συμπατριώτη του όσον αφορά στα κατορθώματά του στο κορτ.

Ο, επί χρόνια, Νο2 Σέρβος τενίστας στον κόσμο και πρώην μέλος του Τοπ10, Γιάνκο Τιπσάρεβιτς, δεν έχει το παραμικρό ίχνος ζήλιας προς τον θρυλικό συμπατριώτη του, τουναντίον, θέλει να τον δει να σπάει όλα τα ρεκόρ κάτι που πιστεύει ακράδαντα ότι θα κάνει!

“Τα λέγαμε πέρσι με

τον Νόβακ και την ομάδα του στο Μόντε Κάρλο και τους είπα από τότε ότι είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στην κορυφή. Με κοίταζαν σαν τρελό! Ήταν Νο17 στον κόσμο τότε και του είπα ότι θα είναι Νο1 σε δώδεκα μήνες. Ήταν 100% υγιής τότε και ήμουν σίγουρος ότι θα έπαιρνε όλες τις σωστές αποφάσεις για να επιστρέψει εκεί που ανήκει”.

“Ο Μάρεϊ και εγώ έχουμε πάρει λάθος αποφάσεις επιστρέφοντας από τραυματισμούς, ο Νόβακ όμως όχι αν και εξέπληξε το πόσο γρήγορα επέστρεψε στο Νο1 τελικά! Νομίζω ότι θα σπάσει όλα τα ρεκόρ. Το Αυστραλιανό Όπεν έδειξε δύο πράγματα: πόσο μπροστά απ’όλους είναι ακόμα ο Ράφα και ο Νόβακ αλλά και το πόσο μπροστά από τον Ράφα είναι ο Νόβακ! Θα είναι σε τοπ επίπεδο τουλάχιστον για πέντε χρόνια ακόμα!” είναι η πρόβλεψη του 35χρονου τενίστα.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τιπσάρεβιτς: “Θα τα σαρώσει όλα ο Νόλε!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα