Ντόμινικ Τιμ: “Μια σχέση απαιτεί αφοσίωση”

11:22 7/2/2020 - Πηγή: Tennis24
Τα αίτια χωρισμού με την Κριστίνα Μλαντένοβιτς, εξήγησε ο Ντόμινικ Τιμ

Στην Αυστρία επέστρεψε ο Ντόμινικ Τιμ, μετά την εξαιρετική του παρουσία στο πρώτο Grand Slam της σεζόν και τη συμμετοχή στον τελικό του Australian Open όπου ηττήθηκε απ’τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Αυστριακός, μίλησε

σε δημοσιογράφους της πατρίδας του για την εμπειρία του στη Μελβούρνη ενώ δεν απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τον χωρισμό του με την Γαλλίδα τενίστρια, Κριστίνα Μλαντένοβιτς.

“Μια σχέση απαιτεί αφοσίωση, χρόνο και συγκέντρωση. Αυτή τη στιγμή, δεν ψάχνω κάτι τέτοιο αν και δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον, κάποιο κορίτσι θα κάθεται στο box μου και θα φωνάζει για μένα” είπε χαρακτηριστικά ο Τιμ.

Ο χωρισμός με την Μλαντένοβιτς ήρθε αιφνιδιαστικά κι ενώ η τενιστική κοινότητα πίστευε ότι πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα. Τιμ και Μλαντένοβιτς, συχνά-πυκνά ανέβαζαν κοινές φωτογραφίες στα social media και δεν έκρυβαν τον ερωτά τους.

Η αλήθεια είναι, ότι μετά το “διαζύγιο” ο Ντόμινικ Τιμ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο tour, με αποκορύφωμα τον τίτλο στo ATP 500 τουρνουά της Βιέννης και τη συμμετοχή του στον τελικό του ATP Finals, στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς.

Όσον αφορά το εξαιρετικό ξεκίνημα στη νέα σεζόν, με τη συμμετοχή του στον 3ο Grand Slam τελικό της καριέρας του, ο Τιμ είπε: “Όλα όσα έγιναν, ήταν πολύ θετικά. Πλησίασα για μια ακόμη φορά τον μεγάλο μου στόχο που είναι η κατάκτηση ενός Grand Slam τίτλου. Στην Αυστραλία παρέμεινα συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος και ήταν εντελώς διαφορετικά από το παρελθόν. Πιστεύω ότι μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο και θα δουλέψω σκληρά για να πετύχω το μεγάλο μου στόχο”

The post Ντόμινικ Τιμ: “Μια σχέση απαιτεί αφοσίωση” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα