Δυνατό ξεκίνημα ο Ντιέγκο

09:15 7/2/2020 - Πηγή: Tennis24
Τον τίτλο του φαβορί καλείται να επιβεβαιώσει στην πατρίδα του ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν

Το Νο1 του ταμπλό στο Cordoba Open, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στη χωμάτινη διοργάνωση της πατρίδας του, ξεπερνώντας το εμπόδιο του υπολογίσιμου Ζάου Μουνάρ, στο τελευταίο ματς της Πέμπτης για το 2ο γύρο.

Ο 27χρονος Αργεντινός, Νο14 της παγκόσμιας κατάταξης, επιβλήθηκε 6-1, 7-5 του Ισπανού αντιπάλου του και προκρίθηκε στα προημιτελικά, εκεί όπου τον περίμενε ένας ακόμη εκπρόσωπος της κορυφαίας σχολής τένις στο χώμα.

Ο Άλμπερτ Ράμος

κατάφερε να ολοκληρώσει τη νίκη του με 6-3, 6-7(4), 6-4 επί του συμπατριώτη του, Πάμπλο Αντουχάρ και παρέμεινε σε τροχιά για τον τρίτο ATP τίτλο της καριέρας του στο χώμα.

Στο μεταξύ, ο Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο που κατέκτησε το περσινό τουρνουά ως wild card, επιστρέφει στα προημιτελικά της Κόρντομπα μετά τη νίκη του με 6-3, 6-3 επί του συμπατριώτη του, Πέντρο Κασίν.

Ο Αργεντίνος, υπερασπιστής του τίτλου, βρίσκεται στο career high Νο50 της παγκόσμιας κατάταξης και για την πρόκριση στα ημιτελικά θα χρειαστεί να αποκλείσει τον Λάσλο Τζέρε που εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου στο χώμα, στη Λατινική Αμερική.

Οι προημιτελικοί του Cordoba Open, είναι:

1-Σβάρτσμαν vs 5-Άλμπερτ Ράμος
4-Τζέρε vs 8-Λοντέρο
3-Γκαρίν vs 6-Κουέβας
Μουτέ-Μάρτιν

CORDOBA OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-5h)

The post Δυνατό ξεκίνημα ο Ντιέγκο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα