Τιμ: Εκτός ημιτελικών στο Κίτζμπουελ (vids)

Ο Ντομινίκ Τιμ έπεσε θύμα έκπληξης στην προημιτελική φάση του Generali Open και αποκλείστηκε από τον Γιάνικ Χάνφμαν, μη καταφέρνοντας να προκριθεί σε back to back ημιτελικό ΑΤΡ διοργάνωσης.

Ο Αυστριακός, γνώρισε πολύ πικρό αποκλεισμό, μιας και υπέστη break στο μοναδικό game που παίχτηκε μετά τη διακοπή λόγω βροχής και με 6-4, 3-6, 6-4, αποκλείστηκε από τον Γερμανό και Νο140 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης.

Αυτήν

ήταν η 3η ήττα του Τιμ μέσα στον Ιούλιο, στη 10η αναμέτρησή του σε ΑΤΡ τουρνουά.

Σίγουρα, πόνεσε, όμως για ακόμη μια φορά έδειξε πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο και μετά από αυτές τις επτά νίκες που μέτρησε στο χώμα, μπορεί να περιμένει ακόμη περισσότερα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Χάνφμαν, στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ντούσαν Λάγιοβιτς και Φίλιπ Μίσολιτς.

Στον έτερο ημιτελικό του 250αριού τουρνουά στο Κίτζμπουελ, θα ανταγωνιστούν δυο Ισπανοί. Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ και ο Άλμπερτ Ράμος Βινόλας.

Αρχικά, ο Νο3 του ταμπλό, Αγούτ, επέστρεψε από το 4-6, 3-5 με το οποίο βρέθηκε πίσω και πέτυχε μια τρομερή ανατροπή, με 4-6, 7-5, 7-5, για να αποκλείσει τον Γίρι Λεχέτσκα (Νο68).

Ο Νο5 του ταμπλό, Ράμος, είχε πιο εύκολο απόγευμα κόντρα στον επίσης Ισπανό και Νο49 της παγκόσμιας κατάταξης, Πέδρο Μαρτίνεθ, με 6-4, 6-2.

Οι ημιτελικοί του Generali Open

Μπαουτίστα Αγούτ – Ράμος Βινόλας

Χάνφμαν – Λάγιοβιτς ή Μίσολιτς

GENERALI OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Τιμ: Εκτός ημιτελικών στο Κίτζμπουελ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα