Παραμένει αήττητη στο χώμα η Σφιόντεκ (vids)

Η Ίγκα Σφιόντεκ ξεπέρασε το εμπόδιο και της Γκαμπριέλα Λι (Νο146), παίρνοντας το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του 250αριού τουρνουά της Βαρσοβίας.

Η κορυφαία τενίστρια του κόσμου, παρέμεινε αήττητη για 17ο συνεχόμενο παιχνίδι φέτος στη χωμάτινη επιφάνεια και μπήκε στις “8” καλύτερες του Poland Open, όπου θα αντιμετωπίσει τη Νο5 του ταμπλό, Καρολίν Γκαρσία.

Κάνοντας ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι στην αγαπημένη της επιφάνεια, η 20χρονη δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στη Λι, την κέρδισε με 6-3, 6-2 μέσα σε 73 λεπτά αγώνα και συνεχίζει αλώβητη στο

τουρνουά της πατρίδας της.

Through to the quarterfinals

@iga_swiatek defeats Lee 6-3, 6-2 and will face Garcia in the next round!#PolandOpen pic.twitter.com/tG3W79lVQx

wta (@WTA) July 28, 2022

Ήταν η 2η σερί straight sets νίκη για τη Σφιόντεκ στη Βαρσοβία, μετά από αυτή της πρεμιέρας επί της συμπατριώτισσάς της, Μαγκνταλένα Φρετς.

Ο πήχης των δυσκολιών. βέβαια, ανεβαίνει επικίνδυνα τώρα, μιας και η επόμενη αντίπαλος της Νο1 του ταμπλό, μόνο χαμηλό εμπόδιο δεν αναμένεται να είναι.

Η Καρολίν Γκαρσία, που διανύει τρομερή σεζόν, κέρδισε νωρίτερα μέσα στην Πέμπτη (28/7), την Ελιζαμπέτα Κοτσιαρέτο (Νο105) με 6-3, 7-5 και προκρίθηκε σε 3ο σερί προημιτελικό σε WTA διοργάνωση.

Οι προημιτελικοί του Poland Open

Σφιόντεκ – Γκαρσία

Παολίνι – Γκόλουμπιτς

Μπάιντλ – Μάρτιτς

Μπόγκνταν – Πιγκόσι

POLAND OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Παραμένει αήττητη στο χώμα η Σφιόντεκ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα