Τιμ: “Χαρούμενος που προχωράω”

Ο Ντομινίκ Τιμ κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του στο 250άρι του Κίτσμπουελ και να προκριθεί στον προημιτελικό μετά από ένα απαιτητικό ματς κόντρα στον συμπατριώτη του, Σεμπάστιαν Όφνερ. Ο Αυστριακός δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος που προχωράει στο τουρνουά και αναφέρθηκε στα σημεία που τον βοήθησαν να πάρει τη νίκη:

“Ήταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα για άλλη μια φορά. Υπέροχο απόγευμα για να παίξω ξανά τένις και πολύ χαρούμενος που πήρα τη νίκη. Προφανώς, ήταν πολύ διαφορετικές οι συνθήκες σε σχέση με χθες. Δεν

είναι εύκολο να προσαρμοστείς και ειδικά εναντίον του Όφνερ, ξέρουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά, κάνοντας προπονήσεις μαζί πολλές φορές. Ήταν ένας υπέροχος αγώνας στο τέλος και είμαι πολύ χαρούμενος που προχωράω.

Δεν νομίζω ότι υπήρχε μεγάλη διαφορά στα χτυπήματα. Πιστεύω ότι υπήρχαν κάποιες μικρές λεπτομέρειες στο σκορ. Στο 3ο set, έκανε break δύο φορές και μπόρεσα να κάνω το rebreak αμέσως δύο φορές. Αν κρατούσε το service του και ξέφευγε στο σκορ στο τρίτο σετ, πιθανότατα θα ο αγώνας θα είχε διαφορετικό αποτέλεσμα. Αλλά αυτές ήταν οι βασικές στιγμές που δύο φορές μπόρεσα να κάνω αμέσως rebreak.”

Ο Τιμ θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Γαννίκ Χάνφμαν (Νο140) για μια θέση στους “4” του Generali Open σήμερα (28/7).

GENERALI OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δανάη Μασκαλέρη 

The post Τιμ: “Χαρούμενος που προχωράω” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα