Θυμός για την ξαφνική απόφαση του Ρολάν Γκαρός από τους τενίστες

Μπορεί τα νέα της μετάθεσης της ημερομηνίας του Ρολάν Γκαρός από τον Μάιο-Ιούνιο στον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο (20/9-4/10) να έχουν τη θετική χροιά ότι, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα χαθεί το Γαλλικό Όπεν από το φετινό τουρ, ωστόσο, η ξαφνική αλλαγή ημερομηνίας που ανακοινώθηκε μέσω Twitter δίχως να ενημερωθεί και ζητηθεί η γνώμη κανενός τενίστα πριν, έχει ήδη προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από την πλευρά των παικτών.

Περίπου το ίδιο έγινε και

με την ξαφνική ανακοίνωση της ακύρωσης του Indian Wells μια εβδομάδα πριν.

Το μοτίβο είναι το ίδιο: η ανακοίνωση έγινε μέσω Twitter, όλοι οι τενίστες το έμαθαν από εκεί, δεν τους ζητήθηκε καν η γνώμη.

Απ’ότι φαίνεται, η ανακοίνωση του Ρολάν Γκαρός ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους παίκτες.

Είμαστε στις πρώτες μόνο ώρες από την ανακοίνωση του Γαλλικού Όπεν και ο Ντιέγο Σβάρτζμαν ανέφερε: “Ακόμα μια φορά ενημερωνόμαστε από το Twitter…”.

Una vez más… nos enteramos por Twitter. @atptour https://t.co/owFqHTXDu3

— diego schwartzman (@dieschwartzman) March 17, 2020

H Nαόμι Οσάκα ακόμα…τσιμπιέται για να πιστέψει τα νέα.

excusez moi??? https://t.co/kb5wi27dRc

— NaomiOsaka大坂なおみ (@naomiosaka) March 17, 2020

O Βάσεκ Πόσπισιλ μίλησε έξω από τα δόντια με το δικό του tweet: “Αυτό είναι τρέλα. Το Ρολάν Γκαρός άλλαξε την ημερομηνία βάζοντας την μια βδομάδα μετά το US Open. Καμία επικοινωνία με τους παίκτες ή την ATP. Η γνώμη μας δεν μετράει καθόλου σε αυτό το άθλημα”.

This is madness. Major announcement by Roland Garros changing the dates to one week after the US Open. No communication with the players or the ATP.. we have ZERO say in this sport. It’s time. #UniteThePlayers https://t.co/e0xc7Lor0b

— Vasek Pospisil (@VasekPospisil) March 17, 2020

RG……

— Robin Haase (@robin_haase) March 17, 2020

Οι αντιδράσεις είναι ήδη πολλές και αναμένουμε φυσικά τις δηλώσεις των κορυφαίων τενιστών για το θέμα που έχει ανοίξει μια πολύ μεγάλη κουβέντα για τη μη συμμετοχή των τενιστών σε μεγάλες αποφάσεις των τουρνουά.

Κώστας Αϊτάκης

The post Θυμός για την ξαφνική απόφαση του Ρολάν Γκαρός από τους τενίστες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα