Κανονικά η προετοιμασία για το Wimbledon!

Ελάχιστη ώρα μετά την ιστορική ανακοίνωση περί μετάθεσης του Ρολάν Γκαρός σε διαφορετική ημερομηνία διεξαγωγής (20/9-4/10), μόλις μια εβδομάδα μετά το πέρας του US Open (!), το Wimbledon έστειλε το δικό του μήνυμα ότι συνεχίζει την προετοιμασία του σύμφωνα με τις κανονικό χρονοδιάγραμμα!

Ήτοι σημαίνει ότι ο στόχος παραμένει να ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου

και να ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου.

Όλα αυτά μετά τις συστάσεις του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον προς τους πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας να αποφύγουν τα αχρείαστα ταξίδια και τη σωματική επαφή δίχως όμως να πάει σε μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, κάτι για το οποίο έχει ήδη δεχτεί έντονη κριτική.

“Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και συμμορφωνόμαστε με τις κυβερνητικές υποδείξεις όπως και τις συμβουλές των ειδικών. Έχουμε ήδη κλείσει το μουσείο του Wimbledon, τα μαγαζιά και όλες τις λοιπές εγκαταστάσεις σύμφωνα με τις υποδείξεις που έχουμε. Στόχος μας είναι η κανονική διεξαγωγή του Wimbledon και γενικότερα της grass court season. Ένας μικρός αριθμός υπαλλήλων εργάζεται εντός των εγκαταστάσεων μας με τους υπόλοιπους να επιτελούν το έργο τους από μακριά” ανέφερε η αισιόδοξη ανακοίνωση του All England Club.

Ήδη, η μετακίνηση του Ρολάν Γκαρός μόλις μια βδομάδα μετά το US Open έχει προκαλέσει εύλογα ερωτηματικά στον προγραμματισμό του τουρ και μια ενδεχόμενη μετακίνηση του Wimbledon (πότε άραγε;) θα περιέπλεκε περαιτέρω την ήδη μπερδεμένη κατάσταση.

Κώστας Αϊτάκης

The post Κανονικά η προετοιμασία για το Wimbledon! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα