Το μήνυμα του Ράφα για το κλείσιμο της ακαδημίας του

Η ακαδημία του Ραφαέλ Ναδάλ στη Μαγιόρκα, όπως και όλοι οι άλλοι κλειστοί χώροι στην Ισπανία που μαστίζεται από την εξάπλωση του κορονοϊού, έχει βάλει προσωρινό “λουκέτο” με πολλούς σπουδαστές της να είναι, αναγκαστικά, εσώκλειστοι για το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο θρυλικός Ισπανός τενίστας μίλησε για αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση καθησυχάζοντας τους γονείς των σπουδαστών του ενώ παράλληλα έδωσε το δικό του “γενικότερο” μήνυμα για τις δύσκολες αυτές μέρες.

“Ελπίζω να είστε όλοι καλά σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Όπως γνωρίζετε, η κατάσταση στην ακαδημία μου είναι πάντα ιδιαίτερη

γιατί φιλοξενούμε σπουδαστές από 42 διαφορετικές χώρες! Για διάφορους λόγους, πολλοί εξ αυτών βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων μας αυτές τις μέρες και είναι ευθύνη μας να τους προσέξουμε στο ακέραιο και αυτό είπα στους γονείς τους”.

“Έχουμε μιλήσει με τις αρμόδιες αρχές και το υπουργεία υγείας των Βαλεαρίδων Νήσων και συμμορφωνόμαστε πλήρως με τις υποδείξεις τους. Στην ακαδημία, υπάρχει προπονητικό, ιατρικό και προσωπικό καθαριότητας που προσφέρει αγόγγυστα τις υπηρεσίες του προς όλους. Φυσικά, οι εγκαταστάσεις μας, τα γήπεδα, το μουσείο, τα εστιατόρια, έχουν κλείσει προς το ευρύ κοινό και μόνο το προσωπικό μας και οι σπουδαστές βρίσκονται στους χώρους αυτούς. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να προσβληθούμε από κάποιον εξωτερικό παράγοντα”.

“Θέλω να καθησυχάσω τους γονείς και να σας διαβεβαιώσω ότι προσέχουμε πολύ καλά για τα παιδιά σας και λαμβάνουν άρτιας φροντίδας. Γνωρίζω ότι θέλετε να τους δείτε και αυτό ελπίζω να συμβεί σύντομα. Γενικά, θέλω να ενθαρρύνω τους πάντες να μείνουν σπίτι. Είναι δύσκολοι καιροί αλλά μαζί θα τους ξεπεράσουμε” ανέφερε ο Ράφα σε ένα ενωτικό μήνυμα που μας αφορά όλους.

Κώστας Αϊτάκης

The post Το μήνυμα του Ράφα για το κλείσιμο της ακαδημίας του appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα