“Κανονικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες”

Ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε, μίλησε σε μέσο της χώρας του ενόψει της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων τον ερχόμενο Ιούλιο…

Κι ενώ οι φήμες για την συνέχιση ή όχι της τενιστικής σεζόν, δίνουν και παίρνουν, ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας με τοποθέτησή του σε ειδησεογραφικό μέσο της χώρας του, τόνισε πως κατά πάσα πιθανότητα η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων

δεν θα επηρεαστεί από τον κορονοϊό.

Στην Ιαπωνία υπάρχουν περισσότερα από 1.000 κρούσματα αυτή τη στιγμή, όμως ο Σίνζο Άμπε δηλώνει πεπεισμένος πως με την σύμφωνη γνώμη της Ολυμπιακής Επιτροπής, οι Αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά όποτε είναι προγραμματισμένοι (24/7 – 9/8).

Αναλυτικά όσα είπε:

“Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων μέχρι στιγμής. Θα έχουμε σύντομα μια εφ’ όλης της ύλης συνάντηση με τους ανθρώπους της Ολυμπιακής Επιτροπής, ώστε να συζητήσουμε όσα προβλήματα υπάρχουν αυτή την περίοδο.

Θέλουμε να κρατήσουμε τους Αγώνες όπως είναι προγραμματισμένοι, να ξεκινήσουν στα τέλη του Ιουλίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, θα είμαστε μέχρι το τέλος Μαΐου στην κρίση του κορονοϊού, όμως πιστεύω στο τέλος θα διεξαχθούν κανονικά οι σημαντικές διοργανώσεις.

Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για όλους. Αν η κατάσταση εξομαλυνθεί, θα είναι ακόμη πιο εύκολο για εμάς να πράξουμε το καλύτερο”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Κανονικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα