Θριαμβεύτρια η Οσάκα – VIDEO

Η Ναόμι Οσάκα πέτυχε μια σπουδαία νίκη με ανατροπή, σε βάρος της πολύ φορμαρισμένης Μπιάνκα Αντρέσκου και προκρίθηκε στα ημιτελικά του China Open…

Η Μπιάνκα Αντρέσκου, είχε να νιώσει την γεύση της ήττας, από τις 30 Μαΐου. Έκτοτε, μετρούσε 16 σερί νίκες και είχε κατακτήσει δυο συνεχόμενους τίτλους σε Τορόντο και Νέα Υόρκη.

Την Παρασκεύη όμως, βρήκε… την δασκάλα της. Η Ναόμι Οσάκα αν και έμεινε

πίσω με σετ και μπρέικ (5-7, 1-3), πανηγύρισε στο τέλος μια σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του China Open, θέτοντας νοκ-άουτ τη νεαρή Καναδή.

Μετά από μάχη δυο ωρών και 17 λεπτών, η Οσάκα, Νο4 τενίστρια στον κόσμο αυτή τη στιγμή, πέτυχε την 8η σερί της νίκη στο Tour με 5-7, 6-3, 6-4 και πλέον βρίσκεται μόλις δυο βήματα μακριά από την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου της.

What an amazing match!

The first chapter of what will be a storied rivalry ends with a win for @naomi_Osaka_ over Andreescu, 5-7, 6-3, 6-4!#ChinaOpen#大坂なおみ pic.twitter.com/znSJFwgTkN

WTA (@WTA) 4 Οκτωβρίου 2019


Στα ημιτελικά, η Γιαπωνέζα θα παίξει κόντρα στην Καρολίν Βοζνιάκι, η οποία διανύει στο Πεκίνο, την καλύτερή της εβδομάδα εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Δανέζα από την πλευρά της απέκλεισε την φορμαρισμένη Ρωσίδα, Ντάρια Κασάτκινα, με 6-3, 7-6(5) και πανηγύρισε την 4η σερί της νίκη στο τουρνουά, δίχως να έχει χάσει ακόμη σετ!

Οι ημιτελικοί του China Open

Μπάρτι – Μπέρτενς

Οσάκα – Βοζνιάκι

CHINA OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Θριαμβεύτρια η Οσάκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα