“Θεόρατο” εμπόδιο για τα ημιτελικά

Τον Τζον Ίσνερ αντιμετωπίζει σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τα προημιτελικά του China Open

Ένα παιχνίδι-πρόκληση έχει μπροστά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής θα αναμετρηθεί (11:30GR-COSMOTE SPORT 7HD) για 3η φορά με έναν από τους κορυφαίους server στην ιστορία του αθλήματος, τον Τζόν Ίσνερ από τον οποίον μετράει δύο ήττες σε ισάριθμες συναντήσεις.

Ο 34χρονος Αμερικανός, πρώην Νο8 και νυν Νο19

της παγκόσμιας κατάταξης, έχει κερδίσει με straight sets τον Στέφανο τόσο στο Shanghai Masters 2017 όσο και στο Wimbledon 2018, προτάσσοντας το μεγάλο του όπλο, το σερβίς.

Από τα πέντε σετ που έχουν παίξει οι δύο άνδρες, τα τέσσερα έχουν κριθεί στο tie break και αυτό είναι ενδεικτικό του ισορροπημένου match-up.

Αυτή την εβδομάδα, ο Τσιτσιπάς έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των 5 συνεχόμενων ηττών στο tour ενώ σίγουρα η νίκη επί του υπερασπιστή του τίτλου στο Πεκίνο, Νικολόζ Μπασιλασβίλι, αναπτέρωσε ακόμα περισσότερο το ηθικό του 21χρονου Αθηναίου.

Ο Ίσνερ απ’την πλευρά του, απέκλεισε δύσκολα στον 1ο γύρο τον Γκάελ Μονφίς ενώ στο 2ο κέρδισε στα δύο σετ τον Ντάνιελ Έβανς.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο δεύτερο μεγαλύτερο court των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Λίγο νωρίτερα (09:30GR) θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον top seed, Ντόμινικ Τιμ και τον Άντι Μάρει ο οποίος δήλωσε κουρασμένος αλλά θα βάλει τα δυνατά του για να πετύχει μια ακόμη σπουδαία νίκη, μετά από αυτές επι των Μπερετίνι και Νόρι.

Οι άλλοι δύο προημιτελικοί είναι Ζβέρεφ-Κουέρι (με αυτό το ζευγάρι διασταυρώνεται ο Τσιτσιπάς στα ημιτελικά) και Κατσάνοφ-Φονίνι.

CHINA OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

The post “Θεόρατο” εμπόδιο για τα ημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα