Έδειξε ποια είναι το Νο1 – VIDEO

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη της Άσλει Μπάρτι επί της Πέτρα Κβίτοβα στα προημιτελικά του China Open

To πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Premier 5 τουρνουά του Πεκίνου, σφραγίστηκε νωρίς την Παρασκευή, με την Άσλει Μπάρτι να πραγματοποιεί μια σπουδαία ανατροπή επί της Πέτρα Κβίτοβα.

Δείχνοντας τον σκληροτράχηλο αγωνιστικό και πνευματικό της χαρακτήρα, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης επιβλήθηκε 4-6, 6-4, 6-3 της αριστερόχειρας Τσέχας και περιμένει μια

εκ των Σβιτολίνα-Μπερτένς στη φάση των “4” της κορυφαίας διοργάνωσης.

Ήταν ένα πολύ αμφίρροπο και κλειστό ματς, με την Κβίτοβα να έχει το πάνω χέρι στις head to head αναμετρήσεις με 4-1, όμως η Μπάρτι επιβεβαίωσε την φοβερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, σχεδόν σε ολόκληρη τη σεζόν και πανηγύρισε άλλη μια top10 νίκη μέσα στο 2019.

Μάλιστα, η Μπάρτι βρέθηκε στη δύσκολη θέση να κυνηγάει το break με το οποίο ξεκίνησε το 3ο σετ η Κβίτοβα (1-0), απαντώντας άμεσα (1-1) ενώ με ένα ακόμη break στο 8ο game (5-3), πήρε τις μπάλες και σέρβιρε επιτυχημένα για τη νίκη.

31 winners και 20 αβίαστα λάθη ήταν ο απολογισμός της 23χρονης Αυστραλέζας με την Κβίτοβα να τελειώνει το ματς με 36 winners αλλά και 28 αβίαστα.

Three sets through! @Ashbarty comes back against Kvitova, 4-6, 6-4, 6-3, to advance to the semi-finals.#ChinaOpen @ChinaOpen pic.twitter.com/vYKoYnS9Mz

WTA (@WTA) October 4, 2019

CHINA OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

The post Έδειξε ποια είναι το Νο1 – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα