Χωρίς να ιδρώσει… – VIDEO

O αγωνιστικός περίπατος του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Japan Open, συνεχίζεται… 

Στα ημιτελικά του ATP 500 τουρνουά του Τόκιο, προκρίθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεπερνώντας, δια περιπάτου, το εμπόδιο του ακίνδυνου Λούκας Πουίγ.

Ο 32χρονος Σέρβος που επέστρεψε στο tour, μετά τον τραυματισμό του στο US Open, συνέτριψε 6-1, 6-2 τον άτυχο Γάλλο και περιμένει έναν εκ των Γκοφάν-Τσουνγκ στους “4” καλύτερους της διοργάνωσης.

dir="ltr" lang="en">Dominant from Djokovic.

The World No. 1 is into the semis in Tokyo!

: @TennisTV | @DjokerNole | @rakutenopen pic.twitter.com/GuitusPZBv

ATP Tour (@atptour) October 4, 2019

Η αναμέτρηση δεν χωράει ιδιαίτερη κριτική, αφού ο Νόλε έδειχνε να παίζει, κυριολεκτικά, μόνος του.

Πιέζοντας ελεγχόμενα τον αντίπαλό του, ο Σέρβος είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς και μόνο μια στιγμή χαλάρωσης στα μέσα του 2ου σετ, επέτρεψε στον Πουίγ να πετύχει το ένα και μοναδικό του break στο ματς.

Το Νο1 του ταμπλό, έχασε μόνο δύο πόντους στο σερβίς του σε ολόκληρο το 1ο σετ και μέσα σε 20 λεπτά, είχε φτάσει στο 6-1, με δύο breaks στο 2ο (2-0) και 6ο game (5-1) του εναρκτήριου σετ.

Συνεχίζοντας την κυριαρχία του στο κεντρικό court του Ariake Coliseum, o Τζόκοβιτς ξεκίνησε με δύο σερί breaks στο 2ο σετ (4-0) και παρά την σπασμωδική αντίδραση του Πουίγ που μείωσε σε 4-1, σφράγισε την πανεύκολη νίκη σε μόλις 50 λεπτά αγώνα.

Ο Τζόκοβιτς πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στο Japan Open και διεκδικεί τον 4ο τίτλο του στη σεζόν (Australian Open, Madrid Masters, Wimbledon) και 76ο συνολικά στην καριέρα του.

* looks up relentless in the dictionary *

Also see @DjokerNole#rakutenopen pic.twitter.com/DuBo8z6R9k

Tennis TV (@TennisTV) October 4, 2019

Νωρίτερα, ο Ρέιλι Όπελκα κέρδισε 6-3, 6-3 τον Γιασουτάκα Ουτσιγιάμα και θα αντιμετωπίσει τον Τζον Μίλμαν στα ημιτελικά, μετά τη νίκη του Αυστραλού με 6-4, 6-0 επί του Τάρο Ντάνιελ.

JAPAN OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+6h)

The post Χωρίς να ιδρώσει… – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
… – VIDEO,