Δεν παίζει στη Σαγκάη ο Ναδάλ

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την απόσυρση της συμμετοχής του Ράφαελ Ναδάλ από το Shanghai Masters

Τελικά, η επανένωση των Big Four δεν θα γίνει στη Σαγκάη αφού το πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό καρπό, συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος απέσυρε τη συμμετοχή του από το προτελευταίο Masters της χρονιάς.

“Με

βαριά καρδιά ανακοινώνουμε στους φιλάθλους ότι ο Ράφαελ Ναδάλ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο τουρνουά” ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση, μέσω twitter, των διοργανωτών.

To our fans, it’s with a heavy heart that we announce that @RafaelNadal will be withdrawing from the 2019 Rolex Shanghai Masters due to a wrist injury. #rolexshmasters pic.twitter.com/D9fDVdBPzc

— RolexShMasters (@SH_RolexMasters) October 4, 2019

Προφανώς και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Ναδάλ στην Κινέζικη μεγαλούπολη, συγκέντρωνε ελάχιστες πιθανότητες και κατά την προσφιλή τακτική όλων των διοργανωτών, η ανακοίνωση ήρθε μόλις μια μέρα πριν την κλήρωση, προκειμένου να τονωθεί η απαραίτητη πώληση των εισιτηρίων.

“Είμαι λυπημένος που ανακοινώνω ότι δεν θα μπορέσω να παίξω στη Σαγκάη φέτος. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που δεν τα καταφέρνω και λυπάμαι για τους σπουδαίους θαυμαστές μου στην Κίνα. Το τουρνουά είναι απίστευτο και η πόλη μια από τις πιο ξεχωριστές στον κόσμο” το μήνυμα του Ράφα.

“Όπως γνωρίζετε, έχω μια φλεγμονή στον αριστερό μου καρπό, κατά τη διάρκεια του Laver Cup και δεν είχα τον απαραίτητο χρόνο να το ξεπεράσω και να ετοιμαστώ για το σπουδαίο τουρνουά. Ελπίζω να επιστρέψω στη Σαγκάη το 2020” πρόσθεσε.

Ο καρπός του Ναδάλ ήταν ταλαιπωρημένος μετά το US Open ενώ η συμμετοχή του στο Laver Cup, μια εβδομάδα αργότερα, δεν επέτρεψε στον 33χρονο Ισπανό να ξεκουραστεί, ακόμα κι όταν απέσυρε τη συμμετοχή του την τελευταία ημέρα της μη βαθμολογούμενης διοργάνωσης στη Γενεύη.

Γενικά το τοπίο με τον Ναδάλ είναι θολό, όσον αφορά την αγωνιστική του παρουσία στο ATP Tour, με δεδομένο και τον γάμο του νησιώτη τενίστα με την επί χρόνια σύντροφό του, Μαρία Φραντσίσκα Περέγιο που φημολογείται ότι θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου στη Μαγιόρκα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Ναδάλ να αγωνιστεί σε δύο ακόμη τουρνουά, μέχρι το τέλος της σεζόν, στο Paris Masters (28 Οκτωβρίου με 03 Νοεμβρίου) και στο ATP Finals του Λονδίνου (10-17 Νοεμβρίου).

The post Δεν παίζει στη Σαγκάη ο Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα