Ναδάλ: “Τεράστια πρόκληση ο Νόλε στους ημιτελικούς”

Ο Ράφα Ναδάλ μετά την επική του νίκη-πρόκριση σε βάρος του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο στα προημιτελικά του Wimbledon, μίλησε στην συνέντευξη τύπου για την επικείμενη σπουδαία μάχη με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στους “4” του θεσμού, αλλά και τον αποκλεισμό-σοκ του Ρότζερ Φέντερερ από τον Κέβιν Άντερσον…

Ο Ισπανός πρωταθλητής, Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, “επιβίωσε” στην μεγάλη μονομαχία του κόντρα στον Ντελ Πότρο, γύρισε από το 1-2 και πανηγύρισε την νίκη, προκρίνοντας τον εαυτό του στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο

Ράφα Ναδάλ έπλεξε το εγκώμιο του Νόλε στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον αγώνα του κόντρα στον Ντέλπο, ενώ απάντησε και σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον αποκλεισμό του Ρότζερ Φέντερερ.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Πάντα είναι μεγάλη πρόκληση να αγωνίζομαι απέναντι στον Νόβακ. Είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους και περίεργους παίκτες που έχω δει ποτέ στο άθλημα. Είναι πάντοτε ένα μεγάλο τεστ να παίζω απέναντί του.

Ξέρεις ότι δεν μπορείς να τον κερδίσεις αν δεν παίξεις πολύ καλά. Στόχος μου όμως είναι να παίξω πολύ καλά και να προκριθώ στον τελικό. Ούτως ή άλλως σε ημιτελικό του Wimbledon δεν γίνεται να έχεις εύκολο ματς. Πρέπει να είμαι έτοιμος για αυτό.

Όσο έπαιζα δεν σκεφτόμουν τι γινόταν στο ματς του Φέντερερ με τον Άντερσον. Δεν είμαι τόσο καλός ώστε να σκέφτομαι τα πάντα την ίδια ώρα. Είχα άλλωστε δύσκολη δοκιμασία κόντρα στον Χουάν.

Ο Φέντερερ έχασε, δεν είναι εδώ πια, έτσι είναι το τένις όμως. Στεναχωρέθηκα για αυτόν φυσικά, όμως είναι απίθανο να κερδίζεις όλες τις αναμετρήσεις, ακόμη και για εκείνον. Είχε ευκαιρίες να πάρει την νίκη, όμως δεν το έκανε. Πολλά συγχαρητήρια στον Κέβιν, ο οποίος έπαιξε φανταστικά”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ναδάλ: “Τεράστια πρόκληση ο Νόλε στους ημιτελικούς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα