30 Ιουλίου η ενσωμάτωση του CR 7!

O Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα της Γιουβέντους στις 30 Ιουλίου, στα μέσα της περιοδείας των ''μπιανκονέρι'' στις ΗΠΑ.
O Πορτογάλος σταρ υπέγραψε με την ''Μεγάλη Κυρία'' για τα επόμενα πέντε χρόνια και την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του στο ''Allianz Stadium'' του Τορίνου.
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έδωσε έξτρα άδεια στον Ρονάλντο εξαιτίας της συμμετοχής της Εθνικής Πορτογαλίας στο παγκόσμιο κύπελλο(αποκλείστηκε
στα νοκ άουτ από την Ουρουγουάη). Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου και την Μπενφίκα στο ''International Champions Cup'' στις 26 και 27 Ιουλίου με τον Ρονάλντο να απουσιάζει από τις αναμετρήσεις κόντρα σε Γερμανούς και Πορτογάλους.

Απο την στιγμή που θα μπει στην ομάδα στις 30 του μηνός, θα κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο απέναντι στους MLS All Stars στην Ατλάντα στις 2 Αυγούστου.
Δύο μέρες αργότερα η νέα του ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης στο ''Maryland''.
Η διοργάνωση του ''International Champions Cup'' θα μεταδοθεί αποκλειστικά και ζωντανά από τα κανάλια novasports όπως άλλωστε κάθε καλοκαίρι από τις 20 Ιουλίου μέχρι τις 12 Αυγούστου.
Keywords
Τυχαία Θέματα