ΤΕΛΙΚΟΣ!

Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια στο δρόμο τους και ετοιμάζονται για μια ΕΠΙΚΗ αναμέτρηση στα ημιτελικά του Wimbledon

To σπουδαιότερο rivalry στην ιστορία του αθλήματος (κανένα άλλο ζευγάρι δεν έχει αναμετρηθεί τόσες πολλές φορές), θα αναβιώσει στο εμβληματικό κεντρικό court του All England Club.

Την Παρασκευή, ο αήττητος στους 12 τελευταίους αγώνες του στο tour, Ράφαελ Ναδάλ και αναγεννημένος Νόβακ Τζόκοβιτς, θα διασταυρώσουν τις ρακέτες τους

στον μεγάλο ημιτελικό του Wimbledon, έχοντας έναν και μοναδικό στόχο: την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης!

Βλέποντας το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης (Άντερσον-Ίσνερ), γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η αναμέτρηση του Ράφα με τον Νόλε, αποκτάει χαρακτήρα τελικού!

Ο νικητής του συγκεκριμένου αγώνα, θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο στο Λονδίνο, έχοντας απέναντί του έναν πρωτάρη σε τελικό στο Βρετανικό Major.

Πρόκειται για την 52η αναμέτρηση Ναδάλ-Τζόκοβιτς, με τον Σέρβο να προηγείται 26-25 στις νίκες αλλά τον Ράφα να προέρχεται από δύο συνεχόμενες, στη φετινή χωμάτινη σεζόν (Μαδρίτη, Ρώμη). Το σκορ στο γρασίδι είναι 2-1 υπέρ του Ισπανού.

Η τελευταία τους συνάντηση στο χορτάρι, ήταν το 2011 στον τελικό του Wimbledon όπου ο 31χρονος Σέρβος επιβλήθηκε 6-4, 6-1, 1-6, 6-3 του Ναδάλ.

“Το σημερινό επίπεδο του τένις μου με αυτό των προηγούμενων ετών, είναι πολύ κοντά. Μου αρέσει πολύ το τένις που παίζω τώρα. Πραγματικά. Βάση της απόδοσής μου, αξίζω να βρίσκομαι στα ημιτελικά. Δεν θέλω να σταματήσω εδώ. Ελπίζω να έχω μια ευκαιρία να παλέψω ξανά για το τρόπαιο” είπε ο Τζόκοβιτς, τρεις φορές πρωταθλητής στο Wimbledon.

The post ΤΕΛΙΚΟΣ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα