Νέος θρίαμβος Σάκκαρη! – VIDEO

Στις “16” καλύτερες του BNP Paribas Open βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη μετά την τρίτη συνεχόμενη straight sets νίκη της στην Καλιφόρνια

Η φοβερή πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο πρώτο Premier Mandatory τουρνουά της χρονιάς, συνεχίζεται με εντυπωσιακό τρόπο αφού η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν πτοήθηκε ούτε απέναντι στο Νο17 του κόσμου, κερδίζοντας στα δύο σετ την Αμερικανίδα, Κόκο Βαντεγουέι.

Η 22χρονη Αθηναία, σερβίροντας

εξαιρετικά σε ένα ακόμη παιχνίδι στο Indian Wells, επικράτησε 6-2, 6-4 της αντιπάλου της και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του θεσμού, εκεί όπου θα συναντήσει την ανερχόμενη δύναμη του Ασιατικού τένις, Ναόμι Οσάκα μετά και τη βραδινή νίκη της Γιαπωνέζας επί της Σάκια Βίκερι με 6-3, 6-3.

Η Οσάκα, Νο44 στον κόσμο, στον 1ο γύρο είχε αποκλείσει τη Μαρία Σαράποβα!

Upset Alert on Stadium 2 as Maria Sakkari takes the opener off No. 17 CoCo Vandeweghe 6-2.

Can the American turn things around in the 2nd?#BNPPO18pic.twitter.com/XxfbK4oL6n

BNP Paribas Open (@BNPPARIBASOPEN) 12 Μαρτίου 2018

Στο 1ο σετ η Σάκκαρη ήταν αλύγιστη, παίζοντας πολύ σταθερά και δυνατά από τη βασική γραμμή ενώ δεν επέτρεψε στη Βαντεγουέι να δημιουργήσει ευκαιρίες στο σερβίς της. Με δύο στα δύο break, η Μαρία κατέκτησε 6-2 το πρώτο σετ, παγώνοντας τις εξέδρες στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων του Indian Wells Tennis Garden.

Το 2ο σετ ήταν πιο αμφίρροπο με τις δύο τενίστριες να ανταλλάσσουν από ένα break (προηγήθηκε της Μαρίας), πριν η Σάκκαρη πετύχει και δεύτερο στο 9ο game (5-4) του σετ. Μετά από μόλις 70 λεπτά αγώνα, η Μαρία ολοκλήρωσε τη νίκη της και βρίσκεται στον 4ο γύρο ενός Premier Mandatory τουρνουά, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

.@mariasakkari is playing some perfect tennis!

She finds the opening to slam the forehand! #BNPPO18 pic.twitter.com/CPvisQpL8d

WTA (@WTA) 12 Μαρτίου 2018

Στον 4ο γύρο προκρίθηκαν επίσης τα δύο φαβορί Σιμόνα Χάλεπ και Καρολίνα Πλίσκοβα, με δύσκολες νίκες στα τρία σετ επί των Ντόλεχαιντ και Ζανγκ αντίστοιχα.

Ειδικά η Χάλεπ, δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στη 19χρονη Αμερικανίδα wild card, Καρολίν Ντόλεχαιντ την οποία κατάφερε να κερδίσει τελικά μετά από 2 ώρες με ανατροπή 1-6, 7-6(3), 6-2.

Η Πλίσκοβα, Νο5 του ταμπλό, επικράτησε επίσης δύσκολα με 7-5, 5-7, 6-3 της 32-Σουάι Ζανγκ και θα αντιμετωπίσει τη 16χρονη Αμάντα Ανισίμοβα που έκανε την έκπληξη και απέκλεισε με 6-2, 6-4 την Πέτρα Κβίτοβα!

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | Live Scores

The post Νέος θρίαμβος Σάκκαρη! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα