Βλέπει κάτι ξεχωριστό σε μένα

Ο Πολ Άνακον, προπονεί εδώ και λίγο καιρό τον 20χρονο Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ. Ο νεαρός μίλησε για την συνεργασία του με τον 54χρονο συμπατριώτη του, πλέκοντας το εγκώμιό του.

Ο Φριτζ, θεωρείται και όχι άδικα, από τα αστέρια της νέας γενιάς στο παγκόσμιο τένις. Ο 20χρονος Αμερικανός, ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες πριν δυο χρόνια την επαγγελματική του καριέρα, φτάνοντας μάλιστα στο Νο53 στον κόσμο, σε ηλικία μόλις 18 ετών.

Μπορεί να πέρασε μια κακή αγωνιστική περίοδο κατά την διάρκεια του 2017, μέσα στο οποίο μάλιστα παντρεύτηκε(!) και απέκτησε τον πρώτο του γιο, όμως πλέον, φαίνεται

πως έχει αφήσει πίσω του τις κακές περσινές εμφανίσεις του και οδεύει προς την επάνοδό του στο ανδρικό Tour.

Ο Τέιλορ Φριτζ προπονείται εδώ και λίγο καιρό από τον Αμερικανό Πολ Άνακον, ο οποίος έχει διατελέσει προπονητής και στους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς παλαιότερα. Ο Άνακον είναι πρώην Νο12 στην παγκόσμια κατάταξη και έχει κατακτήσει τρεις τίτλους στην καριέρα του ως τενίστας.

Η συνεργασία των δυο φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα πάντως, καθώς από την στιγμή που ο Άνακον ανέλαβε τον νεαρό, εκείνος έχει φτάσει ξανά στο Νο73 του κόσμου, κάνοντας κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις. Αυτήν την εβδομάδα έχει προκριθεί στον 3ο γύρο του Indian Wells Masters της χώρας του!

Αναλυτικά όσα είπε ο Φριτζ για την συνεργασία του με τον Πολ Άνακον:

“Πιστεύω πως το να δουλεύει μαζί μου, δείχνει πως βλέπει κάτι πάνω μου. Βλέπει πως μπορώ να γίνω καλός τενίστας, πως έχω κάτι το ξεχωριστό. Αλλιώς, δεν νομίζω να δούλευε μαζί μου και να με συμβούλευε για το μέλλον μου. Θεωρώ πως είναι φοβερός και με έχει βοηθήσει πολύ μέχρι στιγμής, θέλω να τον ανταμείψω με τις εμφανίσεις μου στο προσεχές μέλλον.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Βλέπει κάτι ξεχωριστό σε μένα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα