Ταμπλό… Grand Slam στη Γερμανία – DRAW

Μερικές από τις κορυφαίες τενίστριες του πλανήτη αυτή τη στιγμή, θα αγωνιστούν στο πολύ δυνατό Porsche Tennis Grand Prix της Στουτγκάρδης την ερχόμενη εβδομάδα, με την σημερινή κλήρωση να είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα…

Ναόμι Οσάκα, Σιμόνα Χάλεπ, Πέτρα Κβίτοβα, Καρολίνα Πλίσκοβα, Αντζελίκ Κέρμπερ και Κίκι Μπέρτενς, είναι μόνο μερικές από τις φετινές παρουσίες στο Premier τουρνουά της Στουτγκάρδης, στη Γερμανία.

Την Δευτέρα θα διεξαχθούν οι πρώτες αναμετρήσεις

στο κυρίως ταμπλό του θεσμού, με τα ντέρμπι του 1ου γύρου να μην λείπουν από την κλήρωση της Κυριακής.

Τα δυο μεγαλύτερα παιχνίδια που έβγαλε η κληρωτίδα στον εναρκτήριο γύρο του τουρνουά, είναι: Μουγκουρούθα-Αζαρένκα και Βέκιτς-Κέρμπερ.

Δυο ματς, που θα μπορούσαν μέχρι να είναι και ημιτελικοί στη διοργάνωση, ανάμεσα σε τενίστριες που αν βρεθούν στην καλή τους μέρα, μπορούν να κερδίσουν τους πάντες.

Το Νο1 του ταμπλό, Ναόμι Οσάκα, θα παίξει με την Κιάνγκ Γουάνγκ ή με την Σου Γουέι Σιέχ στον 2ο γύρο του θεσμού, ενώ στα προημιτελικά θα διασταυρωθεί με την νικήτρια του αγώνα Κέρμπερ-Βέκιτς.

Πιθανή αντίπαλος της Γιαπωνέζας στα ημιτελικά είναι η Καρολίνα Πλίσκοβα, η οποία όμως έχει πολύ δύσκολη κλήρωση, καθώς στο ντεμπούτο της θα αγωνιστεί κόντρα στη νικήτρια του Μουγκουρούθα-Αζαρένκα.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό, δυνατός 1ος γύρος και για την φορμαρισμένη Ανέτ Κονταβέιτ, που θα παίξει με την Καρολίν Γκαρσία, την ίδια ώρα που η Τζούλια Γκέργκες θα αντιμετωπίσει την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.

Όσον αφορά το κάτω μέρος του ταμπλό τώρα, το Νο2 Σιμόνα Χάλεπ έχει πιο βατή κλήρωση, μιας και θα αγωνιστεί με την Αντρέα Πέτκοβιτς στον 2ο γύρο, πριν αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Κίκι Μπέρτενς, ή την Μπελίντα Μπέντσιτς.

Η πιθανή διασταύρωση της Ρουμάνας στα ημιτελικά είναι η Πέτρα Κβίτοβα, που έχει άσχημη κλήρωση πάντως. Η Τσέχα θα κάνει πρεμιέρα με την Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα, πριν αντιμετωπίσει την Γέλενα Οσταπένκο, ή την Αναστασία Σεβάστοβα, στους “8”.

Πιθανοί προημιτελικοί

Οσάκα-Κέρμπερ

Κα.Πλίσκοβα-Κονταβέιτ

Κβίτοβα-Σεβάστοβα

Χάλεπ-Μπέρτενς

PORSCHE TENNIS GRAND PRIX SIGNLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ταμπλό… Grand Slam στη Γερμανία – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα