Ναδάλ-Τσιτσιπάς ξανά στη Βαρκελώνη; – DRAW

Η κλήρωση του Barcelona Open φέρνει στο ίδιο quarterl τους δύο περσινούς φιναλίστ της διοργάνωσης

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η κλήρωση για το ATP 500 τουρνουά της Βαρκελώνης, εκεί όπου ο Ράφαελ Ναδάλ ψάχνει τον 12ο τίτλο του.

Ο Ισπανός, γνώρισε απρόσμενη ήττα στα ημιτελικά του Monte Carlo και θα έχει λίγες επιπλέον ημέρες προετοιμασίας για να παρουσιαστεί ακόμα πιο έτοιμος στο χωμάτινο τουρνουά της πατρίδας του.

Η κλήρωση έχει παγίδες για τον Ράφα αλλά ήταν

λογικό αφού πρόκειται για ένα πολύ δυνατό τουρνουά, με σπουδαίες συμμετοχές.

Έχοντας bye στον γύρο, ο 32χρονος από τη Μαγιόρκα περιμένει το νικητή του αγώνα Κοπίλ-Μάγερ στη φάση των “32” ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον 16-Λούκας Πούιγ εκτός αν ο Νταβίντ Φερέρ πετύχει δύο νίκες (παίζει με Μ.Ζβέρεφ στον 1ο γύρο) και συναντηθεί με τον φίλο του, ίσως για τελευταία φορά στο court.

Στα προημιτελικά, υπάρχει το ενδεχόμενο να αναβιώσουμε τον περσινό τελικό ανάμεσα σε Ναδάλ και Τσιτσιμπά, με τον Έλληνα τενίστα να περιμένει το νικητή του αγώνα Φούτσοβιτς-Κούντλα στο 2ο γύρο και πιθανότατα τον 10-Γκοφάν στον 3ο.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό υπάρχουν επίσης οι 3-Ντόμινικ Τιμ και 6-Κάρεν Κατσάνοφ.

Νο2 του ταμπλό είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ που διασταυρώνεται στον 3ο γύρο με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ενώ στα προημιτελικά συναντάει τον Μεντβέντεφ, πριν το πιθανό ραντεβού με έναν εκ των Νισικόρι-Φονίνι-Σαποβάλοφ στους “4”.

Τα 22α γενέθλιά του γιόρτασε στη Βαρκελώνη ο Σάσα Ζβέρεφ


BARCELONA OPEN DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

The post Ναδάλ-Τσιτσιπάς ξανά στη Βαρκελώνη; – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα