Ναδάλ: “Από τα χειρότερα παιχνίδια μου στο χώμα…”

Ο Ραφαέλ Ναδάλ χαρακτήρισε την εμφάνισή του στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο κόντρα στον Φάμπιο Φονίνι ως μία από τις χειρότερες στο χώμα τα τελευταία 14 χρόνια…

Εμφανώς απογοητευμένος για μια χαμένη ευκαιρία να προσθέσει ακόμα έναν τίτλο στο Μόντε Κάρλο αλλά απόλυτα συνειδητοποιημένος ότι αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει στη φετινή διοργάνωση με τον τρόπο που έπαιξε στα ημιτελικά ήταν ο Ραφαέλ Ναδάλ.

Ο θρυλικός Ισπανός έκανε μια κακή εμφάνιση που σε συνδυασμό με την εξαιρετική μέρα

στην οποία βρέθηκε ο Φάμπιο Φονίνι, έφεραν την μόλις πέμπτη ήττα του στο Πριγκηπάτο, σε ένα τουρνουά στο οποίο έχει ανεπανάληπτη επιτυχία με 11 κατακτήσεις!

“Είχα ξεκάθαρο πλάνο νίκης αλλά έκανα ένα πολύ κακό ματς κόντρα σε έναν πολύ καλό παίκτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι λογικό να χάνεις. Αυτό έγινε στον ημιτελικό. Ήταν μια δύσκολη μέρα κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Ήταν μία από τις μέρες όπου όλα πάνε στραβά. Νομίζω ότι είναι η χειρότερη μου εμφάνιση στο χώμα τα τελευταία 14 χρόνια. Άξιζα να χάσω εφόσον ο αντίπαλος έπαιξε καλύτερα από μένα” ανέφερε ο Ράφα.

“Πάντα περιμένω το καλύτερο αλλά οφείλω να είμαι προετοιμασμένος για το χειρότερο. Εννοείται ότι έχω απογοητευτεί γιατί ήταν μια χαμένη ευκαιρία για μένα σε ένα τουρνουά που πάντα έχω προσδοκίες. Ήθελα να ξεκινήσω τέλεια τη χωμάτινη σεζόν αλλά δεν συνέβη. Μπορούμε να μιλήσουμε για τεχνικά θέματα αλλά θα γίνει αυτό τις επόμενες μέρες” πρόσθεσε.

“Προέρχομαι από αρκετές απογοητεύσεις λόγω τραυματισμών και ίσως δεν τις έχω αποδεχτεί πλήρως ακόμα. Έχω συνηθίσει να κερδίζω ακόμα και όταν προέρχομαι από μεγάλη περίοδο αποχής. Είναι δύσκολο να κρατώ αυτή τη συνέπεια συνέχεια. Θα υπάρχουν κακές μέρες ειδικά αν δεν έχεις καλό ρυθμό. Η αυτοπεποίθηση ακόμα λείπει” συνόψισε ο Ναδάλ που θα έχει πάντως την ευκαιρία να “απαντήσει” άμεσα με έναν ενδεχόμενο τίτλο στο Sabadel Open της Βαρκελώνης που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ναδάλ: “Από τα χειρότερα παιχνίδια μου στο χώμα…” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα