“Λύγισε” στα σημεία η Βαλεντίνη στη Στουτγκάρδη

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ηττήθηκε στον 1ο προκριματικό γύρο του πολύ δυνατού Porsche Tennis Grand Prix στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, χάνοντας από την Άννα Ζάζα μετά από δυο πολύ κλειστά σετ…

Αν και απέδωσε καλό τένις, η Ελληνίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να προκριθεί στον 2ο προκριματικό γύρο του χωμάτινου Porsche Tennis

Grand Prix στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας.

Είχε τις ευκαιρίες της η Βαλεντίνη, όμως δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί, γνωρίζοντας την ήττα μετά από δυο τάι-μπρέικ, από το Νο195 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, την Γερμανίδα Άννα Ζάζα.

Μια ώρα και 55 λεπτά μάχης στη Στουτγκάρδη για την Βαλεντίνη, που υπέκυψε στην 27χρονη αντίπαλό της, αποχαιρετώντας το τουρνουά με 7-6(3), 7-6(8).

Αξίζει να σημειωθεί πως στο δεύτερο σετ, η 22χρονη Ελληνίδα… αυτοκτόνησε, καθώς βρέθηκε μπροστά με 3-6 έχοντας τρία συνεχόμενα σετ πόιντς στα χέρια της, όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κανένα από αυτά.

Λίγες στιγμές αργότερα, στο δεύτερο ματς πόιντ της, η Ζάζα τελείωσε την υπόθεση νίκη, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Λύγισε” στα σημεία η Βαλεντίνη στη Στουτγκάρδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα