Η δική τους μεγάλη μέρα

Φάμπιο Φονίνι και Ντούσαν Λάγιοβιτς στο παιχνίδι της ζωής τους

Αν κάποιος μας έλεγε ότι ο τελικός στο Μόντε Κάρλο θα είναι μεταξύ του Φάμπιο Φονίνι και του Ντούσαν Λάγιοβιτς, τότε θα τον περνούσαμε για τρελό…

Κι όμως, στον αθλητισμό και ειδικά στο τένις τα προγνωστικά δεν είναι ποτέ ασφαλή και τα φαβορί πρέπει να παίξουν τένις για να αποκλείσουν τα αουτσάιντερ και κάπως έτσι τον τίτλο στο πρώτο χωμάτινο Masters της σεζόν, θα διεκδικήσουν δύο πρωτάρηδες!

Φονίνι και Λάγιοβιτς θα αγωνιστούν στον πρώτο Masters τελικό της καριέρας τους, στο σημαντικότερο παιχνίδι μέχρι τώρα στην

επαγγελματική τους διαδρομή, στον τελικό του Monte Carlo Masters (15:30GR-COSMOTE SPORT 6HD).

Αυτή θα είναι η πρώτη μεταξύ τους μονομαχία στο ATP Tour και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο του τελικού καθώς ο ένας δεν γνωρίζει τον άλλον τενιστικά. Αυτό, σε συνδυασμό με τη σημαντικότητα του αγώνα, μας προετοιμάζει για έναν, ίσως, νευρικό τελικό.

Σαφώς πιο έμπειρος ο Φονίνι ο οποίος έχει 8 τίτλους καριέρας σε 18 τελικούς που έχει αγωνιστεί ενώ από τα οχτώ τρόπαια, τα εφτά έχουν έρθει στο χώμα.

Από την άλλη, ο 28χρονος Σέρβος (Νο48 της κατάταξης) θα αγωνιστεί στον πρώτο ever τελικό της καριέρας του, έχοντας φτάσει εκεί χωρίς απώλειες σετ και με σημαντικές νίκες όπως επί του Γκοφάν, του Τιμ και του Μεντβέντεφ στα ημιτελικά.

Όσον αφορά τον 31χρονο Φονίνι, Νο18 στον κόσμο, σίγουρα η μεγάλη νίκη επί του Ναδάλ στα ημιτελικά, θα του δώσει επιπλέον αυτοπεποίθηση.

Η πορεία τους προς τον τελικό

13-Φάμπιο Φονίνι
1ος γύρος: Ρούμπλεφ (4-6, 7-5, 6-4)
2ος γύρος: Σιμόν (walk over)
3ος γύρος: Α.Ζβέρεφ (7-6, 6-1)
Προημιτελικά: Τσόριτς (1-6, 6-3, 6-2)
Ημιτελικά: Ναδάλ (6-4, 6-2)
Τελικός: Λάγιοβιτς

Ντούσαν Λάγιοβιτς
1ος γύρος: Τζαζίρι (6-4, 6-4)
2ος γύρος: Γκοφάν (6-3, 6-4)
3ος γύρος: Τιμ (6-3, 6-3)
Προημιτελικά: Σονέγκο (6-4, 7-5)
Ημιτελικά: Μεντβέντεφ (7-5, 6-1)
Τελικός: Φονίνι

Κυριακή 21/4: Τελικός Monte Carlo Masters
15:30GR Dusan Lajovic (Serbia) vs 13-Fabio Fognini (Italy)

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

The post Η δική τους μεγάλη μέρα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα