Τα πρώτα σερβίς στο Miami!

Ξεκίνησε η δράση στο αντρικό ταμπλό του δεύτερου Masters της σεζόν και ήδη αντίπαλο έχουν μάθει για τον δεύτερό τους γύρο οι Ντελ Πότρο, Γκοφάν και Ράονιτς!

Αρχή πρώτου γύρου είχαμε στο Miami Open την Τετάρτη με την απουσία φυσικά των πολύ δυνατών ονομάτων που έχουν bye για τον δεύτερο γύρο.

Ωστόσο, έμαθαν πολλοί εξ αυτών, αντίπαλο!

Με πρώτο και καλύτερο τον πρόσφατο πρωταθλητή του Indian Wells, Χουάν Μαρτίν

Ντελ Πότρο, που θα χρειαστεί να είναι εξαιρετικός από το πρώτο του ματς στη Φλόριντα αν θέλει να τα πάει καλά σε ένα πολύ απαιτητικό ταμπλό.

Αντίπαλός του θα είναι ο έμπειρος Ολλανδός Ρόμπιν Χάασε που κέρδισε τον Γιουίτσι Σουγκίτα με 6-4, 3-6, 6-1 για να φτάσει στη μονομαχία με τον Ντέλπο στη συνέχεια.

Θυμίζουμε πως ο Αργεντινός συναντιέται με τον Κέι Νισικόρι στον τρίτο και με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τέταρτο γύρο αν τα φαβορί επικρατήσουν.

Τον Νταβίντ Γκοφάν έχουμε να τον δούμε πολύ καιρό και πιο συγκεκριμένα από τον ημιτελικό του Ρότερνταμ όπου του συνέβη το πολύ ατυχές περιστατικό με το χτύπημα της μπάλας στο μάτι που τον έθεσε νοκ άουτ για πολλές εβδομάδες.

Ο 26χρονος Βέλγος θα επιστρέψει όμως στον δεύτερο γύρο του Miami όπου τον περιμένει ο πολύ επικίνδυνος Ζοάο Σόουζα.

Ο έμπειρος Πορτογάλος που κέρδισε στο Indian Wells τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ξεπέρασε το εμπόδιο του Ράιαν Χάρισον με 7-6(4), 7-6(4) και θα έχει την ευκαιρία κόντρα σε έναν. δίχως αγωνιστικό ρυθμό, Γκοφάν να πάει για το “κόλπο γκρόσο”.

Τον νεαρό αλλά θαυματουργό Μάικλ Ιμέρ θα αντιμετωπίσει ο ημι-φιναλίστ του Indian Wells, Μίλος Ράονιτς, στη Φλόριντα.

Ο Σουηδός τενίστας πέτυχε μεγάλη νίκη με αντίπαλο τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ, με 3-6, 7-5, 6-1 και θα ποντάρει σε μια πιθανή κούραση του Καναδού για να κάνει την έκπληξη.

Τετάρτη, 21/3: 1ος γύρος Miami Open

Ymer (Sweden) beat Struff (Germany) 3-6 7-5 6-1

Souza (Portugal) beat Harrison (US) 7-6(4) 7-6(4)

Haase (Netherlands) beat Sugita (Japan) 6-4 3-6 6-1

Vesely (Czech Republic) beat Lacko (slovakia) 7-6(2) 6-3

Marterer (Germany) beat Fucsovics (Hungary) 6-4 6-4

MIAMI MASTERS DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Τα πρώτα σερβίς στο Miami! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα