Τα ρούχα του “χωμάτινου” Ράφα! – PICS

Ο Ραφαέλ Ναδάλ αναμένεται να επιστρέψει στα κορτ με την επίσημη έναρξη της χωμάτινης περιόδου και η Nike έκανε γνωστή τη συλλογή που θα φορέσει φέτος στη συγκεκριμένη επιφάνεια ο “ταυρομάχος”!

Μας έχει λείψει!

Πάνε σχεδόν δύο μήνες από την τελευταία φορά που είδαμε σε αγωνιστική δράση τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Ο 31χρονος τενίστας δεν έχει αγωνιστεί ξανά μετά την απόσυρσή του από τον προημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν κόντρα στον Μάριν Τσίλιτς λόγω νέας επιπλοκής στο

θέμα που αντιμετωπίζει.

Αφού “σκίπαρε” όλο το Sunshine Double, ο Ράφα σοφά προσπάθησε να προφυλάξει το σώμα του για την επιφάνεια που του έχει φέρει μακράν τα καλύτερα αποτελέσματα στην καριέρα του, δηλαδή στο χώμα!

Ενώ υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να αγωνιστεί και στα προημιτελικά του Davis Cup κόντρα στη Γερμανία το τριήμερο 6-8 Απριλίου, ο matador είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επιστρέψει στο Μόντε Κάρλο στα μέσα εκείνου του μήνα.

Αυτό που είναι σίγουρα γνωστό είναι τα ρούχα που θα φορέσει φέτος στα χωμάτινα τουρνουά!

Και οι επιλογές του είναι απόλυτα… ασφαλείς μιας και φέτος θα κινηθεί σε κλασικά πρότυπα με κίτρινο t-shirt και μπλε σορτς!

Για έναν άνθρωπο που αγαπάει τη ρουτίνα και τις ίδια τελετουργικά, η συγκεκριμένη επιλογή χρωμάτων έχει οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες!

Θα γίνει άραγε και φέτος;

Κώστας Αϊτάκης

The post Τα ρούχα του “χωμάτινου” Ράφα! – PICS appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα