Το καλύτερό μας παιχνίδι – VIDEO

Ο Σάσα Ζβέρεφ θυμήθηκε το υπερθέαμα που χάρισαν πέρυσι με τον Νικ Κύργιο στο Μαϊάμι, στο καλύτερό, μέχρι τώρα, μεταξύ τους παιχνίδι στο ATP World Tour

Για το ενδεχόμενο να συναντήσει ξανά τον αντίζηλό του, Νικ Κύργιο στον 4ο γύρο του Miami Open, μίλησε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Οι δύο κορυφαίοι της γενιάς τους, είχαν συναντηθεί πέρυσι στα προημιτελικά της διοργάνωσης με τον Ελληνοαυστραλό να επικρατεί 6-4, 6-7(9), 6-3 μετά από ένα

εντυπωσιακό ματς γεμάτο highlights.

“Ήταν σπουδαίο ματς. Πιθανότατα το καλύτερό μας παιχνίδι. Ήταν φανταστικό. Παίξαμε και οι δύο το καλύτερό μας τένις. Δώσαμε μεγάλη μάχη” δήλωσε χαρακτηριστικά ο 21χρονος Γερμανός, Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Κύργιος χρειάστηκε 6 match points για να λυγίσει τον Ζβέρεφ με τον Γερμανό να εκδικείται λίγους μήνες αργότερα στο Masters του Μόντρεαλ.

Συνολικά οι δύο άσοι έχουν βρεθεί πέντε φορές αντιμέτωποι και ο Κύργιος μετράει τρεις νίκες.

Φέτος, συναντήθηκαν στο πλαίσιο του Davis Cup όπου ο Ζβέρεφ κέρδισε 3-0 σετ και μάλιστα στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη του κόντρα στον Ελληνοαυστραλό.

Στο φετινό Masters του Μαϊάμι, ο Ζβέρεφ περιμένει στο 2ο γύρο το νικητή του αγώνα Τσιτσιπάς-Μεντβέντεφ ενώ ο Κύργιος τον αντίστοιχο της αναμέτρησης Λάγιοβιτς-Ζεμπάγιος.

Πιθανός αντίπαλος του Ζβέρεφ στον 3ο γύρο είναι ο Νταβίντ Φερέρ και του Κύργιου ο Φάμπιο Φονίνι.

Αν οι δύο χαρισματικοί τενίστες ξεπεράσουν αυτά τα δύο εμπόδια, θα αναμετρηθούν στη φάση των “16” της διοργάνωσης και ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να προχωρήσει πιο βαθιά στο τουρνουά.

Τα στιγμιότυπα του περσινού προημιτελικού

https://www.tennis24.gr/wp-content/uploads/2018/03/kyrgios-zverev-miami17.mp4

MIAMI OPEN DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Το καλύτερό μας παιχνίδι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα