Ο,τι μου πουν σώμα-προπονητές!

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν βιάζεται, ακόμα, να πάρει απόφαση για τη συμμετοχή σε κάποια χωμάτινα τουρνουά φέτος με την τελική επιλογή του να είναι η συνισταμένη του πώς νιώθει σωματικά και τι θα τον συμβουλέψουν οι προπονητές του!

Εχουμε να τον δούμε στην “κόκκινη” επιφάνεια το από το 2016.

Ο “Βασιλιάς” έχει δεσμευτεί να απαντήσει στο αν θα αγωνιστεί σε κάποιο χωμάτινο τουρνουά φέτος μετά το Miami και τηρεί ακόμα αυτό το χρονοδιάγραμμα πιστά.

“Θα

πρέπει να ακολουθήσω αυτό που θα μου προτείνει η ομάδα μου αλλά και αυτό που μου “λέει” το σώμα μου. Πέρσι, το χώμα δεν ήταν στα σχέδια μου. Φέτος, ακόμα και αν παίξω, θα είναι λογικά το Ρολάν Γκαρός συν μάξιμουμ ένα ακόμα τουρνουά” ανέφερε ο Μαέστρος.

Αφιέρωσε την επανοδό του στο Νο1 του κόσμου στη δουλειά των προπονητών του όλα αυτά τα χρόνια.

“Το Νο1 οφείλεται σε όλη τη δουλειά που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Με ενθαρρυναν, με ενέπνευσαν, μου έδωσαν κίνητρο όπως και η γυναίκα μου και οι φαν μου” πρόσθεσε.

Στο τέλος, έδωσε μια μικρή συμβουλή στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ που δεν διάγει και το καλύτερό του φεγγάρι.

“Αισθάνομαι ότι θέτει υπερβολικούς στόχους. Το έκανα και εγώ στην ηλικία του. Μπορείς να ονειρεύεσαι αλλά αυτό είναι διαφορετικό από τα είσαι πνευματικά έτοιμος για να διαχειριστείς διάφορες καταστάσεις. Θα το ξεπεράσει, παραείναι καλός παίκτης για να μείνει έτσι” κατέληξε σε θετική νότα!

Κώστας Αϊτάκης

The post Ο,τι μου πουν σώμα-προπονητές! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα