Τα όνειρα του Στέφανου!

15:45 3/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την “τρελή” εβδομάδα που πέρασε στη Βαρκελώνη, τη συγκέντρωση που θα πρέπει να δείξει στο Εστορίλ αλλά και για τα όνειρα που περιμένει να πραγματοποιηθούν μέσα από το τένις!

Δείχνοντας μεγάλη ωριμότητα για την ηλικία του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το τι σήμαινε για αυτόν τα όσα όμορφα έγιναν στη Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα με την παρουσία του στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στον Ράφα Ναδάλ.

“Είναι δύσκολο να διαχειριστώ πνευματικά αυτό που συνέβη αλλά είμαι ταπεινός και ξέρω ότι μια καλή εβδομάδα δεν σημαίνει τίποτα” ανέφερε ο 19χρονος τενίστας.

“Το πνευματικό κομμάτι είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να ξεχάσω τι έγινε την περασμένη βδομάδα και να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου εδώ” πρόσθεσε.

Τα όνειρά του για φέτος περιλαμβάνουν τη συμμετοχή στο NextGen ATP Finals του Μιλάνου αλλά όχι μόνο!

“Θα ήθελα να παίξω στο Μιλάνο. Γιατί όχι και στο Λονδίνο!”

Βλέπει ποτέ τον εαυτό του σαν μελλοντικό Νο1;

“Από τη μία, βλέπω ότι είμαι πολύ μακριά, από την άλλη αισθάνομαι μέσα μου ότι μπορώ. Αλλά το Νο1 δεν είναι αυτοσκοπός. Υπάρχουν και σημαντικότερα πράγματα από το Νο1 όπως το να αφήσω μια κληρονομιά πίσω μου και να κάνω νέα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα” κατέληξε σοφά ο Στεφ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τα όνειρα του Στέφανου! appeared first on Tennis24.

Keywords