Τα κατάφερε η Χάλεπ – VIDEO

Kόντρα σε μια εξαιρετική Πέτρα Μάρτιτς, τον εκνευριστικό αέρα και τα δικά της.. “ψυχολογικά”, η Σιμόνα Χάλεπ κατάφερε να κερδίσει την αντίπαλό της και να προκριθεί στα ημιτελικά του BNP Paribas Open

Σιμόνα Χάλεπ και Ναόμι Οσάκα ήταν οι μεγάλες νικήτριες των δύο πρώτων προημιτελικών στο Indian Wells την Τετάρτη.

Το Νο1 του κόσμου κέρδισε πολύ δύσκολα στα τρία σετ την Πέτρα Μάρτιτς ενώ η 20χρονη Γιαπωνέζα συνέχισε το μαγικό της ταξίδι στην Καλιφόρνια,

αποκλείοντας με σχετική άνεση το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, Καρολίνα Πλίσκοβα!

Πρώτη το εισιτήριο για τις “4”, εξασφάλισε η Σιμόνα Χάλεπ η οποία επικράτησε πολύ δύσκολα με 6-4, 6-7(5), 6-3 της Πέτρα Μάρτιτς, σε ένα ματς πολύ ειδικών συνθηκών λόγω του δυνατού ανέμου που δυσκόλεψε τις προσπάθειες και των δύο κοριτσιών.

“Ο άνεμος σήμερα ήταν υπερβολικός. Όσα νεύρα έβγαλα σήμερα, ήταν εξαιτίας του αέρα” δήλωσε λίγο αργότερα η Χάλεπ.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, σέρβιρε καλά στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης και δεν πτοήθηκε από την εκνευριστική απώλεια του 2ου σετ στο tie break, ολοκληρώνοντας τη νίκη της απέναντι στην 27χρονη Κροάτισσα, Νο51 στον κόσμο, μετά από 2 ώρες και 26 λεπτά.

Η Ρουμάνα τελείωσε το ματς με 37 winners, στη δεύτερη νίκη της κόντρα στην Μάρτιτς, σε σύνολο τριών αναμετρήσεων.

Στα ημιτελικά του Indian Wells, για πρώτη φορά στην καριέρα της, προκρίθηκε και η εκπληκτική Ναόμι Οσάκα που πραγματοποιεί ένα φανταστικό τουρνουά!

Η 20χρονη Γιαπωνέζα, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μαρία Σαράποβα στον 1ο γύρο της διοργάνωσης, έχει πάρει τα πάνω της και επιβεβαίωσε την εξαιρετική της φόρμα στη σπουδαία βραδινή νίκη με 6-2, 6-3 επί της 5ης καλύτερης τενίστριας στον κόσμο και πρώην Νο1, Καρολίνα Πλίσκοβα!

Στο εναρκτήριο σετ η Οσάκα ήταν καθηλωτική, κερδίζοντας το 90% των πόντων της πίσω από το 1ο σερβίς και με δύο break στο σερβίς της Πλίσκοβα, έφτασε εύκολα στο 6-2!

Το 2ο σετ ήταν πιο αμφίρροπο, όμως το σερβίς της πανίσχυρης Τσέχας δεν λειτούργησε πολύ καλά σήμερα με αποτέλεσμα να δεχθεί άλλα τέσσερα breaks στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα.

Η Οσάκα που έχει δηλώσει ότι της αρέσει να παίζει μεγάλα ματς με top αντιπάλους, έχει ήδη κερδίσει 13 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και αν σταματήσει εδώ η πορεία της, θα ανέβει στο Νο31 του κόσμου.

.@Naomi_Osaka_ continues her stellar run at @BNPPARIBASOPEN!

Upsets Pliskova, 6-2, 6-3 to reach first Premier Mandatory semifinal of her career! #BNPPO18 pic.twitter.com/xH1njVqn3O

WTA (@WTA) March 15, 2018

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | Live Scores

The post Τα κατάφερε η Χάλεπ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα