Γαλλικό εμπόδιο για Φέντερερ

Με φόντο τα προημιτελικά, διεξάγονται σήμερα όλοι οι αγώνες της φάσης των “16” του Indian Wells Masters ενώ στις γυναίκες έχουμε τους δύο πρώτους προημιτελικούς στην Καλιφόρνια

Ξανά στο ημερήσιο πρόγραμμα ο Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος στις 00:00GR-Cosmote Sport 6HD (TV SCHEDULE) αντιμετωπίζει τον Ζέρεμι Σαρντί για τον 4ο γύρο του BNP Paribas Open.

Ο υπερασπιστής του τίτλου και Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει θετικό ρεκόρ 3-1 απέναντι

στον 31χρονο Γάλλο, Νο100 στον κόσμο ο οποίος έχει βγάλει εκτός δύο seeded τενίστες (16-Φονίνι, 20-Μαναρινό) ελπίζοντας να κάνει το θαύμα απέναντι στο Βασιλιά του τένις.

Ο μαέστρος μετράει 15 σερί νίκες φέτος, χωρίς να έχει γνωρίσει την ήττα μέχρι τώρα το 2018. Σε περίπτωση που φτάσει στα ημιτελικά, εξασφαλίζει την παραμονή του στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης…

Για το ίδιο quarter του ταμπλό, αναμετρώνται οι Τσανγκ-Κουέβας (20:00GR στο Stadium 2), πιθανοί αντίπαλοι του Φέντερερ στα προημιτελικά.

Στο κλείσιμο της ημέρας στο κεντρικό court (06:00GR-TV SCHEDULE), θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα στον Μάρκο Παγδατή και τον Μίλος Ράονιτς.

Aυτή θα είναι η 5η φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι στο tour, με τον Καναδό big server να έχει κεφάλι στο H2H με 3-1 νίκες.

Οι αγώνες για τους “16” του Indian Wells
Federer – Chardy
Chung – Cuevas
Fritz – Coric
Carreno-Busta – Anderson
Lopez – Querrey
Baghdatis – Raonic
Del Potro – Leonardo Mayer
Herbert – Kohlschreiber

Στο Premier Mandatory τουρνουά των γυναικών, θα διεξαχθούν οι δύο πρώτοι προημιτελικοί της διοργάνωσης.

Στις 22:00GR η Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, Σιμόνα Χάλεπ, αντιμετωπίζει την εξαιρετική Πέτρα Μάρτιτς που προέρχεται από μεγάλες νίκες στο ταμπλό (Στρίτσοβα και Οσταπένκο).

Στο βραδινό session του κεντρικού court (04:00GR), η 5-Καρολίνα Πλίσκοβα θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην ανερχόμενη Γιαπωνέζα, Ναόμι Οσάκα η οποία στον 4ο γύρο απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη.

Ανδρικό ταμπλό: DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Γυναικείο ταμπλό: DRAW | OOP (-10h) | Live Scores

The post Γαλλικό εμπόδιο για Φέντερερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα