Θα βρω το ρυθμό μου!

Η Σερίνα Γουίλιαμς δεν τα έβαψε μαύρα μετά την ήττα της στον οικογενειακό εμφύλιο με την αδερφή της Βίνους και είδε με πολύ θετικό μάτι πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για να επιστρέψει στο επίπεδο τένις που ξέρει και μπορεί να αποδώσει.

Μπορεί να πέρασε την εγκυμοσύνη της, οι προτεραιότητές της οπωσδήποτε να άλλαξαν, να βαδίζει παράλληλα και προς τα 37 της χρόνια, ωστόσο, η Σερίνα Γουίλιαμς είναι γεννημένη πρωταθλήτρια.

Μια αθλήτρια που λατρεύει τον ανταγωνισμό και της αρέσει να θέτει διαρκείς στόχους, αυτό ακριβώς επιχειρεί και σε αυτήν την παράδοξη, αλλά δίχως άγχος, περίοδο

της καριέρας της!

Εκανε λάθη που δεν κάνει συνήθως, ήταν σαφέστατα “σκουριασμένη” αλλά παράλληλα έπαιξε, δεδομένων, των συνθηκών, πολύ καλό τένις στο Indian Wells κάτι που δεν προσπερνά.

“Αισθάνομαι ότι έπαιξα καλά. Δεν ήταν καθόλου εύκολο όλο αυτό για μένα. Να προσπαθώ να ξαναβρώ το ρυθμό μου. Εχανα χτυπήματα που φυσιολογικά δεν χάνω ποτέ. Αλλά είχα τώρα το περιθώριο του λάθους. Και η αίσθηση του τι πρέπει να κάνω είναι εκεί” ανέφερε η θρυλική τενίστρια.

Στη τεράστια διαφορά της προπόνησης σε σχέση με τα επίσημα ματς αναφέρθηκε η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια.

“Ξέρετε ποτέ δεν γίνεται να αντιγράψεις κάτι που γίνεται στην προπόνηση σε σχέση με τους αγώνες. Μπορεί ένα χτύπημα που το βγάζεις πάντα στην προπόνηση, στον αγώνα να μην βγει. Είναι το άγχος, είναι οι προσδοκίες, είναι όλα”.

“Τώρα, το πάω τουρνουά με τουρνουά. Θέλω να παρουσιάζομαι διαρκώς καλύτερη. Μπορεί να κάνω μια λίστα με αυτά που πρέπει να βελτιώσω και να ξεκινήσω με τα πιο σημαντικά!” ανέφερε η δουλευταρού Σερίνα!

“Εχω τόσα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και αυτό μου δίνει θάρρος” κατέληξε.

Κώστας Αϊτάκης

The post Θα βρω το ρυθμό μου! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα