Συνεχίζουν τις επιτυχίες στο τένις τα παιδιά του Π.Ο.Α.Κ.

14:14 9/7/2018 - Πηγή: Tennis24

Δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα (02-07/07/2018) σε διοργάνωση Tennis Europe, αυτή τη φορά στο Sport Palace Cup 2018 U16 στην πόλη Sliven της Βουλγαρίας. Τρεις έφηβοι, ένας τελικός και δύο ημιτελικοί.

Συγκεκριμένα στα αγόρια κάτω των 16 χρόνων, ο δεκαεξάχρονος αθλητής του Πανθρακικού Ομίλου Αντισφαίρισης Κομοτηνής (Π.Ο.Α.Κ.), Τερλεμές Κωνσταντίνος έφτασε στους 16 της

διοργάνωσης στο μονό και στα ημιτελικά στο διπλό, παίζοντας τένις αξιώσεων και υψηλών προδιαγραφών.

Στα κορίτσια η Παρασκευούδη Αναστασία αθλήτρια του Σ.Α.Σ. με συμπαίκτρια τη Σαμαρά Βασιλική Μαγδαληνή (Βάλια) αθλήτρια του Π.Ο.Α.Κ., έφτασαν στον τελικό του διπλού για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά το Kavadarci των Σκοπίων. Στο μονό της διοργάνωσης η Αναστασία ηττήθηκε στον πρώτο γύρο μετά από δυσφορία στο στήθος, ενώ η Βάλια έφτασε στα ημιτελικά χάνοντας την είσοδο στον τελικό στο 3ο σετ.

Διακρίσεις και στην Αλεξανδρούπολη

Όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις στο Ε3 που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη για αγόρια και κορίτσια 10 και 14 ετών ο ΠΟΑΚ είχε συμμετοχή με τέσσερα αγόρια και τέσσερα κορίτσια και κατάφερε να διακριθεί.

Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των κοριτσιών 14 συμμετείχαν οι Ραφαέλα Καρρά και η Ραφαηλία Γιανναράκη που αναμετρήθηκαν μεταξύ τους στον πρώτο αγώνα. Η Γιανναράκη συνέχισε και έχασε φτάνοντας στις 16. Στα κορίτσια Κ10 συμμετείχαν οι Μαριλένα Μαυρομάτη και Πετρίδου Θεοδώρα (τελικά λόγω ενοχλήσεων στο χέρι δεν αγωνίστηκε). Η Μαυρομάτη κέρδισε τον πρώτο αγώνα περνώντας στην 8άδα και έχασε στον επόμενο από την φιναλίστ και νικήτρια Χατζηαβράμ.

Τα τέσσερα αγόρια συμμετείχαν στα Α10 και στα πρώτα παιχνίδια κληρώθηκαν να αγωνιστούν οι Βαγγέλης Τζελέπης με τον αδερφό του Σαράντη που τον κέρδισε και έφτασε μέχρι το κύπελλο για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση μετά την Ξάνθη… Στον άλλον αγώνα οι Χρήστος Μπαξεβάνης και Δημήτρης Πουρνάρας αναμετρήθηκαν με νικητή τον Πουρνάρα που κατάφερε να κερδίσει ακόμη έναν αντίπαλο και να φτάσει στην τετράδα που έχασε στη συνέχεια όμως από τον φιναλίστ…

Για άλλη μια φορά η πόλη της Κομοτηνής ακούγεται και διαφημίζεται μέσα από το τένις και τον Πανθρακικό Όμιλο Αντισφαίρισης. Ακόμα μια φορά νιώθουμε την ικανοποίηση πως τα παιδιά της Κομοτηνής τα καταφέρνουν περίφημα και διακρίνονται όπου και αν αγωνίζονται.

«Αξίζουν πολλά και αφιερώνουν τις επιτυχίες τους σε όλους όσους θέλουν να χαρούν μαζί τους» σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΠΟΑΚ.

The post Συνεχίζουν τις επιτυχίες στο τένις τα παιδιά του Π.Ο.Α.Κ. appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα