Οδηγός αγοράς: Αγωνιστικές ρακέτες BABOLAT για Junior τενίστες

13:45 9/7/2018 - Πηγή: Tennis24

Η πρώτη 27αρα ρακέτα των ανερχόμενων τενιστών, είναι πολύ σημαντική.

Γι’αυτό το λόγο, η Babolat έβγαλε τα τρία κορυφαία αγωνιστικά μοντέλα της, στα επιθυμητά γραμμάρια ώστε η μετάβαση από την 26αρα στη ρακέτα ενηλίκων, να γίνει όσο πιο ομαλά και ιδανικά γίνεται!

Πρόκειται για τις τρεις πασίγνωστες ρακέτες της γαλλικής εταιρίας, Pure Aero, Pure Drive και Pure Strike στις Super Lite εκδόσεις τους, με όλες τις τεχνολογίες φυσικά που χρησιμοποιούνται και στις

πιο βαριές εκδόσεις και έχουν κατατάξει τη γαλλική εταιρία στην κορυφή των προτιμήσεων των αθλητών, όλων των επιπέδων.

Ας της δούμε αναλυτικά…

Pure Aero Super Lite

Χαρακτηριστικά
Εμβαδόν κεφαλής: 100 sq.in.
Βάρος (άπλεκτη): 260g
Ισορροπία: 330mm
Flexibility: 70 RA

Περιγραφή: Δεν χρειάζονται συστάσεις στο συγκεκριμένο μοντέλο. Είναι το best seller σε ολόκληρη την τενιστική αγορά! Η ρακέτα που έχει πουλήσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη! Το spin που παράγει είναι ασυναγώνιστο και σε αυτό βοηθάει το αεροδυναμικό της σχήμα, με την παγκόσμια τεχνολογική πατέντα της Babolat, το AeroModular όπου σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο FSI (Frame String Interraction), παράγει απίστευτο σπιν.

Στα 260 γραμμάρια, το συγκεκριμένο μοντέλο απευθύνεται σε junior που θέλουν μια αγωνιστική ρακέτα που θα τους βοηθήσει να δώσουν περισσότερη δύναμη στα χτυπήματά τους, περισσότερο βάθος και φυσικά το επιθυμητό σπιν.

Επαγγελματίες παίκτες που τη χρησιμοποιούν*: Ράφαελ Ναδάλ, Καρολίν Βοζνιάκι, Τζο Βίλφριντ Τσόνγκα, Μπενουά Περ, Γιοχάνα Κόντα

Pure Drive Super Lite

Χαρακτηριστικά
Εμβαδόν κεφαλής: 100 sq.in.
Βάρος (άπλεκτη): 255g
Ισορροπία: 330 mm
Flexibility: 72 RA

Περιγραφή: Ότι πιο ισχυρό και παράλληλα φιλικό κυκλοροφορεί στα courts! Η πιο δυνατή ρακέτα της αγοράς, για junior που θέλουν να παίξουν δυνατό και γρήγορο τένις από τη baseline, ελέγχοντας τα ράλι με βαθιά χτυπήματα, γεμάτα σπιν. Συγχωρεί τα λάθη όσο καμία άλλη στην κατηγορία της!

Ανανεωμένη με το εξελιγμένο “Cortex Pure Feel” για μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών και τα επιθυμητά επίπεδα feeling, η Pure Drive είναι μια εμβληματική ρακέτα που έχει γίνει συνώνυμο της δύναμης και του σπιν. Επίσης, χρησιμοποιεί την τεχνολογία FSI για δύναμη στα χτυπήματα ακόμα και στα off centered (εκτός sweet spot).

Στα 255 γραμμάρια, είναι ιδανική επιλογή για τα junior που πάνε στις 27 ίντσες, με πολύ μικρή διαφορά στα γραμμάρια από τις 26αρες, προκειμένου να συνηθίσουν άμεσα τον πιο μακρύ σκελετό.

Επαγγελματίες παίκτες που τη χρησιμοποιούν*: Φάμπιο Φονίνι, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, Καρολίνα Πλίσκοβα, Κάρλος Μόγια

Pure Strike Super Lite

Χαρακτηριστικά
Εμβαδόν κεφαλής: 100 sq.in.
Βάρος (άπλεκτη): 255g
Ισορροπία: 330m
Flexibility: 69 RA

Περιγραφή: Αν η Pure Aero και η Pure Drive είναι η επιτομή του σπιν και της δύναμης, η Pure Strike αγγίζει την τελειότητα σε επίπεδο κοντρόλ και ακρίβειας. Απευθύνεται στα junior που έχουν δύναμη και θέλουν να ορίζουν τον πόντο, από οποιοδήποτε σημείο του court. Με την τεχνολογία FSI (Frame String Interaction) δίνει επιπλέον δύναμη και spin σε μια κοντρολ ρακέτα ενώ η ταχύτητα του swing θα σας εντυπωσιάσει.

Στα 255 γραμμάρια, η Pure Strike Super Lite είναι ιδανική για τους νεαρούς αθλητές που λατρεύουν τα control και πιο λεπτά frame, συνηθίζοντας μια άκρως αγωνιστική και απαιτητική ρακέτα.

Επαγγελματίες παίκτες που τη χρησιμοποιούν*: Ντόμινικ Τιμ, Θανάσης Κοκκινάκης, Λένα Δανιηλίδου

*Οι επαγγελματίες αθλητές χρησιμοποιούν προσωποποιημένες ρακέτες, σύμφωνα με τις ανάγκες τους σε γραμμάρια καθώς και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της ρακέτας

Θα τις βρείτε στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Babolat Ελλάδος

The post Οδηγός αγοράς: Αγωνιστικές ρακέτες BABOLAT για Junior τενίστες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα