Συνεχίζει την προετοιμασία πριν την πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς (vids)

Τέταρτη διαδοχική προπόνηση για τον Στέφανο Τσιτσιπά στη Φλόριντα, με την αγωνιστική του πρεμιέρα στο Miami Open να πλησιάζει, καθώς απόψε θα μάθε τον πρώτο του αντίπαλο, στο πλαίσιο του 2ου γύρου της διοργάνωσης.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, που είχε bye πρόκριση στον 1ο γύρο, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ρίτσαρντ Γασκέτ-Κρίστοφερ Ο’ Κόνιλ, οι οποίοι αγωνίζονται απόψε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ (ώρα Ελλάδος).

Περιμένοντας να μάθε τον πρώτο του αντίπαλο, ο No. 3

του κόσμου συνεχίζει την προετοιμασία του, κατά την οποία μοιράζεται το κορτ με αρκετούς δυνατούς παίκτες, όπως οι Χούλιο Αλόνσο και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ώστε να ανεβάζει στροφές σταδιακά.

Χθες Τετάρτη, ο Στέφανος ήταν στο κορτ την ίδια ώρα με τον 22χρονο Αργεντινό, και No. 33 της ATP κατάταξης, Σεμπάστιαν Μπαέζ, και έπαιξαν μαζί στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται έξω από το κέντρο.

Stef on the practice court in Miami!‍ pic.twitter.com/WWoeC9PEXL

— Tsitsidaily (@tsitsidaily) March 22, 2023

Οι δυο τους έχουν ξανά συναντηθεί στο παρελθόν, στο πλαίσιο του Australian Open του 2022, με τον Έλληνα πρωταθλητή να κερδίζει με 7-6, 6-7, 6-3, 6-4 για τον 2ο γύρο της Μελβούρνης, ενώ δεν αποκλείεται να διασταυρωθούν στον 3ο γύρο της Φλόριντα, αν και εφόσον προκριθούν αμφότεροι στον προγενέστερο γύρο.

Stef practicing with Baez
(Thanks @allyloweeee ) pic.twitter.com/x2nRjnvztm

— Sunny (@SUNNY8X) March 22, 2023

The post Συνεχίζει την προετοιμασία πριν την πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα