Miami Open: Πρόωρος αποκλεισμός για τον Μάρεϊ (vid)

Εκτός Miami Open από πολύ νωρίς ο δύο φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης, Άντι Μάρεϊ, καθώς ηττήθηκε από τον μαχητικό Ντούσαν Λάζοβιτς με 6-4, 7-5, σε διάστημα 97 αγωνιστικών λεπτών, και αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο.

O 35χρονος Βρετανός τενίστας, αν και διατηρούσε ένα ισχνό προβάδισμα μέχρι το πέμπτο game, καθώς σέρβιρε πρώτος (3-2), είδε τον Λάζοβιτς να του κάνει το πρώτο break στο έβδομο game, ενώ μετέπειτα ο No. 76 του κόσμου αύξησε τη διαφορά,

με νέα υπεράσπιση του service του (5-3).

Ο Μάρεϊ μείωσε την απόσταση με love game (40-0), όμως ο 32χρονος Σέρβος έκανε και δεύτερο break στο δέκατο game και ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη στροφή του αγώνα, πραγματοποιώντας το πρώτο και μεγάλο βήμα για τη νίκη (6-4).

Στην επανάληψη, μέχρι το όγδοο game οι ισορροπίες ήταν μοιρασμένες στο ακέραιο, δίνοντας την εντύπωση πως δύσκολα οι δύο πλευρές θα αποφύγουν το tie-break (4-4).

Στο αμέσως επόμενο, ο Λάζοβιτς έσπασε για τρίτη φορά στο παιχνίδι το service του No. 52 της ATP κατάταξης, όμως ο Βρετανός το έσβησε άμεσα, επαναφέροντας το ισόπαλο σκορ (5-5).

Νέο break από τον Σέρβο, που είχε ολοφάνερα το μομέντουμ της αναμέτρησης, ενώ στο δωδέκατο και τελευταίο game αποσόβησε το tie-break και πήρε καθαρή νίκη, μιας και κράτησε τον Μάρεϊ στους δύο πόντους (7-5).

Breakdancing @Dutzee

Inspirational shotmaking from Lajovic to chalk up a 6-4, 7-5 triumph over two-time champion Murray@MiamiOpen | #MiamiOpen pic.twitter.com/yL10DjR2BZ

ATP Tour (@atptour) March 22, 2023

Στα άλλα παιχνίδια, ο Τζον Ίνερ επικράτησε του Εμίλιο Νάβα μετά από δύο tie-break με 7-6(5), 7-6(4), ο Μπράντον Νακασίμα επιβλήθηκε του Όσκαρ Νότε με 7-6(3), 6-3 και προκρίθηκε, ενώ το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο πήραν και οι Ούγκο Αμπέρτ και Έμιλ Ρουσουβουόρι.

Ο Γάλλος προκρίθηκε λόγω της εγκατάλειψης του συμπατριώτη του Γκάελ Μονφίς, ενώ ο Φινλανδός κυριάρχησε επί του Πορτογάλου Νούνο Μπόργκες με 6-1, 6-4.

MIAMI OPEN SINGLES DRAW QUALS | OPP (-6h)

The post Miami Open: Πρόωρος αποκλεισμός για τον Μάρεϊ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα