Miami Open: Ισοφάρισε το φετινό ρεκόρ η Τζόρτζι (vid)

Η Καμίλα Τζόρτζι επιβλήθηκε της Κάγια Κανέπι με 7-6(4) 6-7(4) 7-6(4) για τον πρώτο γύρο του Miami Open σε ένα ματς με διάρκεια τριών ωρών και 32 λεπτών, ισοφαρίζοντας το μεγαλύτερο σε διάρκεια ματς της σεζόν σε κυρίως ταμπλό τουρνουά WTA καθώς τον περασμένο μήνα στο Όστιν, η Έρικα Αντρέεβα χρειάστηκε τον ίδιο ακριβώς χρόνο για να νικήσει τη Ντάριετ Χαρτ.

Η Τζόρτζι είχε την ευκαιρία να κλείσει νωρίτερα το ματς καθώς προηγήθηκε με 5-0 στο τρίτο σετ

και είχε match point τόσο στο 5-3 όσο και στο 5-4 αλλά η Κανέπι με μεθοδικότητα κατάφερε να επιστρέψει στη μάχη, παίρνοντας πέντε games στην σειρά για να ισοφαρίσει σε 5-5. Στο tiebreak του τρίτου σετ, η Τζόρτζι είχε το forehand winner για να κάνει το πρώτο mini-break στο 4-2 χωρίς αξιοποιώντας το πλεονέκτημα καθώς πήρε τη νίκη στο τέταρτο match point που είχε.

Η Κανέπι είχε 19 άσσους έναντι 11 της Τζόρτζι με τις δύο παίκτριες να έχουν τέσσερα στα δέκα break points και να ολοκληρώνουν το ματς με 135 πόντους έκαστη. Αντίπαλος της Τζόρτζι θα είναι η τρεις φορές κάτοχος του τίτλου, Βικτόρια Αζαρένκα με τη Λευκορωσίδα να έχει πάρει τη νίκη στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους, το 2019 στο Τορόντο.

The post Miami Open: Ισοφάρισε το φετινό ρεκόρ η Τζόρτζι (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα