Miami Open: Η Αντρέσκου αντίπαλος της Μαρίας στον 2o γύρο (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Μπιάνκα Αντρεέσκου στο δεύτερο γύρο του Miami Open καθώς η Καναδή επιβλήθηκε στα τρία σετ της Βρετανίδας Έμα Ραντουκάνου.

Σε μία αναμέτρηση δύο πρώην κατόχων του τίτλου στο US Open που προσπαθούν να βρουν ξανά τον καλό τους εαυτό και να βρεθούν στις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης η Αντρεέσκου ήταν εκείνη που πήρε τη νίκη με 6-3 3-6 6-2.

Αξίζει να σημειωθεί

ότι και οι δύο παίκτριες έχουν γεννηθεί στο Τορόντο, στο ίδιο μαιευτήριο με διαφορά 2 ετών και έχουν κοινή καταγωγή από τη Ρουμανία. Και οι δύο πήραν τον τίτλο στο 4ο χρονικά Grand Slam της σεζόν ως έφηβες στο ντεμπούτο τους στο τουρνουά ωστόσο έκτοτε έχουν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και αστάθειες στην απόδοση.

Αυτή ήταν η πρώτη τους ολοκληρωμένη αναμέτρηση καθώς η Αντρεέσκου, φιναλίστ στο Μαϊάμι, είχε πάρει τη νίκη στην πρώτη τους αναμέτρηση πέρυσι στη Ρώμη όταν η Ραντουκάνου εγκατέλειψε με το σκορ στο 6-2 2-1 εξαιτίας τραυματισμού στη μέση. Αυτή τη φορά το ματς πήγε μέχρι το τέλος με την Καναδή να παίρνει τη νίκη σε 2 ώρες και 33 λεπτά και να αποτελεί την αντίπαλο της Μαρίας Σάκκαρη.

Απέναντι στην Ελληνίδα τενίστρια, νούμερο 7 του ταμπλό, έχει δώσει δύο πολύ αμφίρροπα ματς. Η Αντρεέσκου είχε πάρει τη νίκη με 7-6(7) 3-6, 7-6(4) στα ημιτελικά του ίδιου τουρνουά το 2021 ωστόσο η Μαρία είχε απαντήσει νικώντας με 6-7(2), 7-6(6) και 6-3 στον 4ο γύρο του US Open την ίδια χρονιά.

Bibi on the @Bandreescu_ fights past Raducanu in three and faces No.7 seed Sakkari next! #MiamiOpen pic.twitter.com/4fExk86UhH

wta (@WTA) March 22, 2023

The post Miami Open: Η Αντρέσκου αντίπαλος της Μαρίας στον 2o γύρο (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα