Τα νέα παπούτσια του Κάρλος Αλκαράθ

Στο πρόσφατο Player’s Voice του Eurosport ο Κάρλος Αλκαράθ είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στα όσα έκανε κατά τη διάρκεια του τραυματισμού του. Μεταξύ άλλων ο Ισπανός βρήκε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τη Nike για τα νέα του παπούτσια πάνω στα οποία αναγράφεται η….συμβουλή του παππού του.

«Ο τραυματισμός μου έδωσε χρόνο να κυνηγήσω

τα άλλα μου πάθη. Πάντα λάτρευα τα sneakers αλλά άρχισα να ενδιαφέρομαι στο βαθμό του να γίνω συλλέκτης πριν από περίπου ένα χρόνο. Είμαι τυχερός που συνεργάζομαι με τη Nike που έχει μία εντυπωσιακή παράδοση και κουλτούρα σε αυτό τον τομέα. Πρόσφατα επισκέφθηκα τη βάση της στο Όρεγκον και εντυπωσιάστηκα. Μου έδωσαν αρκετά αποκλειστικά παπούτσια, ένα ζευγάρι αφιερωμένο για εμένα για την κατάκτηση του US Open με τα τρία C, cabezza, Corazon y cojones, μυαλό, καρδιά και μπάλες, το motto του παππού μου».

Nike have made Carlos Alcaraz a custom pair of shoes with his grandfather's motto printed on the side pic.twitter.com/GC1jPoejK0

Eurosport (@eurosport) March 22, 2023

Αν και σε ηλικία μόλις 19 ετών ο ίδιος αναφέρθηκε ακόμα και στο τέλος της καριέρας του. «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν καλό άνθρωπο, έναν φυσιολογικό, κανονικό και χαρούμενο άνθρωπο. Όντας κάποιος που παρακολουθούν τα μικρά παιδιά αποτελεί μεγάλη ελπίδα για εμένα. Προσπαθώ να μεταδίδω καλές αξίες εντός κι εκτός του court . Είχα κι εγώ τα δικά μου πρότυπα και το να είμαι πρότυπο για τη νέα γενιά θα ήταν κάτι το υπέροχο».

The post Τα νέα παπούτσια του Κάρλος Αλκαράθ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα