Συγκινητικός Ντελ Πότρο: “Δεν εγκαταλείπω τη μάχη”

Ένα από τα μεγαλύτερα “what if” του παγκόσμιου τένις, ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να σκεφτεί να εγκαταλείψει την προσπάθειά του να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση!

Τι θα γινόταν, άραγε, αν ο “Πύργος του Ταντίλ” δεν περνούσε τόσους πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα του, περνώντας κάτω από το “νυστέρι” ξανά και ξανά…

Ο Ντέλπο θα μπορούσε να έχει εγκαταλείψει τη δράση εδώ και καιρό λόγω των διαρκών ματαιώσεων που δέχεται από το σώμα του, αλλά δεν λέει να το βάλει κάτω!

Θέλει

να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021 εκπροσωπώντας την αγαπημένη του Αργεντινή συνεχίζοντας να κάνει αυτό που αγαπά!

“Το πάθος για το τένις είναι ακόμα μέσα μου και μου δίνει κίνητρο να συνεχίζω παρά τις αναποδιές. Έχω αλλάξει τον τρόπο που κτυπώ τη μπάλα μετά από τόσες επεμβάσεις στο καρπό αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τον τρόπο που κινούμαι για να ελαφρύνω το γόνατο. Ωστόσο, οι Ολυμπιακοί Αγώνες μεταφέρθηκαν για το 2021 και μου δίνει εξτρά χρόνο να δώσω τα πάντα για να είμαι εκεί!”.

Ο Ντελ Πότρο θυμήθηκε και την παρουσία του αξέχαστου Ντιέγο Μαραντόνα δίπλα τους στο Davis Vup Finals του 2016, στον θρίαμβο της Αργεντινής στο Ζάγκρεμπ.

“Ο Μαραντόνα ήταν μαζί ματς στο Ζάγκρεμπ και με τη θετική του ενέργεια μας έδωσε ώθηση για τη νίκη! Κάθε βράδυ τον επισκεπτόμουν στο δωμάτιο του και τα λέγαμε για δέκα λεπτά. Το να του μιλάω μου έδινε δύναμη και με έκανε χαρούμενο!” θυμήθηκε.

Κώστας Αϊτάκης

The post Συγκινητικός Ντελ Πότρο: “Δεν εγκαταλείπω τη μάχη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα